Ελασσόνα

Ευαγγέλου: Ποιόν προσπαθεί να κοροϊδέψει η Δημοτική Αρχή Γάτσα-Καρανίκα;

«Κόβουν το νερό σε αδύναμους συμπολίτες και δίνουν χρήματα σε ιδιώτες για ενοικίαση κτιρίων» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου:

Το θέμα που φέρνει προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης η Δημοτική Αρχή μόνο σε κοροιδία παραπέμπει, αφού προτείνει την σύσταση επιτροπής για την καταλληλότητα  κτιρίων με απώτερο σκοπό να προχωρήσει στην ενοικίαση ιδιωτικών  και με ένα ακόμη τέχνασμα να ξεπληρώσει προεκλογικά γραμμάτια.

 

Για την παράταξή μας αποτελεί ένα ακόμη άλλοθι, προκειμένου να δημιουργήσει ανάγκες για στέγαση υπηρεσιών  που μέχρι σήμερα στεγάζονται χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα σε κτίρια του Δήμου  και να προχωρήσει στην μίσθωση κτιρίων από ιδιώτες.

 

Τα ερωτήματα απευθύνονται προς την Δημοτική Αρχή και ζητούν απάντηση εδώ και τώρα πριν δημιουργηθούν καταστάσεις που δύσκολα θα ανατραπούν.

Πως είναι δυνατόν στην παρούσα δύσκολη οικονομική συγκυρία η Δημοτική Αρχή, αντί να προχωρά στην περιστολή εξόδων να θέλει να χρεώσει με επιπλέον ποσά τον Δήμο μας;

Τι συντονισμό θα έχουν οι δημοτικές υπηρεσίες όταν αυτές θα είναι διάσπαρτες και μάλιστα σε πολύ μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, εκτός και αν έχει εμπνευστεί η δημοτική αρχή σχέδιο δια περιφοράς συνεργασίας ή μέσω τηλεδιάσκεψης των υπαλλήλων.

Πως από τη μια κόβει το νερό σε αδύναμους οικονομικά συμπολίτες και από την άλλη ετοιμάζεται να μοιράσει χρήματα σε ιδιώτες;

Σκέφτηκε επίσης με ποιόν τρόπο οι πολίτες  θα μπορούν  να έχουν  πρόσβαση στις υπηρεσίες όταν αυτές απομακρύνονται με τρόπο απαγορευτικό ειδικά για άτομα  που αντιμετωπίζουν  προβλήματα με την μετακίνηση τους;

Η παράταξη μας απαιτεί απαντήσεις σε όλα αυτά τα καίρια και εύλογα ερωτήματα και ειδικά μετά την απόφαση της Δημοτικής Αρχής Γάτσα-Καρανίκα να προχωρήσει σε επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων με πρόσχημα την δύσκολη οικονομική κατάσταση, καθώς εκτιμούμε ότι  η πρόταση που φέρνει στο Δημοτικό Συμβούλιο με απλά μαθηματικά σηματοδοτεί νέα βάρη στις πλάτες των δημοτών.

Ζητάμε από την Δημοτική Αρχή να πάρει πίσω την πρόταση αυτή και να προχωρήσει σε έναν σοβαρό σχεδιασμό της λειτουργίας των Δημοτικών Υπηρεσιών και όχι σε μια ακόμη εξυπηρέτηση κάποιων προεκλογικών της υποσχέσεων.

Previous ArticleNext Article