Λάρισα

Έκτακτα μέτρα οικονομικής στήριξης από το Δήμο Τεμπών, λόγω Κορωνοιου covid-19

Θετική απάντηση έλαβε από την αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου ,κατόπιν εισήγησης της οικονομικής υπηρεσιας,του Δ.Τεμπων, η οποία πάρθηκε κατά πλειοψηφία, στις 13-10-2020 και αφορά μέτρα οικονομικής στήριξης σε εβδομήντα δύο (72) επιχειρήσεις .

 Συγκεκριμένα για τους μήνες Μάρτιο ,Απρίλιο και Μάιο οι επιχειρησεις -καταστήματα απαλλάσσονται 100 % για τη χρήση κοινόχρηστων χώρων καθώς και 100 % για τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού.Επισης κατά 40 % μειώνουμε τα καταβαλλομενα μισθώματα των δημοτικών καταστημάτων για το τρίμηνο Μάρτιος-Απριλιος-Μαιος.

   Σε μια περίοδο που οι οικονομικές συνέπειες είναι ήδη ορατές και σύμφωνα με τις δυνατότητες του Δήμου μας, επιπλέον μειώνουμε κατά 30 % για άλλους επτά (7) μήνες (Ιούνιος-Δεκέμβριος)τη χρήση των κοινόχρηστων χώρων καθώς και τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού των καταστημάτων-επιχειρησεων.

  Κλείνοντας θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε όλους όσους πρόσφεραν ήδη ατομικής προστασίας στο Δήμο Τεμπών δηλώνοντας πώς όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Previous ArticleNext Article