Ελασσόνα

Ευαγγέλου: Έχουμε τις λύσεις για τα προβλήματα της Κρανέας

Την Παρασκευή ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας και επικεφαλής της παράταξης «ΑλλάΖουμε» Νίκος Ευαγγέλου, επισκέφτηκε την Κρανέα και συνομίλησε με τους κατοίκους της, οι οποίοι του μετέφεραν τις αγωνίες αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Οι κάτοικοι της κοινότητας τόνισαν πως το χωριό τους είναι εγκαταλελειμμένο τα τελευταία χρόνια, αφού δεν έγινε κανένα έργο ουσίας. Περιέγραψαν πως νιώθουν ξεχασμένοι, καθώς το οδικό δίκτυο είναι σε πολύ κακή κατάσταση, ενώ την ίδια ώρα, υπάρχουν πλατείες χωρίς φως και με πολλά σκουπίδια. Επίσης καταγγέλλουν πως η απελθούσα δημοτική αρχή κάνει ρουσφέτια και προσλήψεις(εποχιακούς, δίμηνα, οκτάμηνα) τάζοντας σε όλους μονιμοποίηση, κάτι που δεν μπορεί να γίνει.

Ο Νίκος Ευαγγέλου δεσμεύτηκε πως θα φέρει ειδικό πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων για τα χωριά. Μέσω ευρωπαϊκών πόρων θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις και σε αγροτικούς δρόμους διευκολύνοντας αγρότες και κτηνοτρόφους. Επιπρόσθετα θα υπάρξουν παρεμβάσεις που θ’ αλλάξουν την εικόνα στις εισόδους των χωριών και στις πλατείες, ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των μόνιμων κατοίκων. Τα προβλήματα αλλά και οι προτάσεις της παράταξης συζητήθηκαν και με μέλη του συνδυασμού που συμμετέχουν σε αυτές τις εκλογές και κατάγονται από την ευρύτερη περιοχή.

Previous ArticleNext Article