Ελασσόνα

Ετήσια χοροεσπερίδα διοργανώνει ο Σύλλογος Κρανιωτών Αθήνας

Ο Σύλλογος Κρανιωτών Αθήνας σας προσκαλεί στην ετήσια Χοροεσπερίδα που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 20:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων “B09 EVENTS HALL – Christinas Catering ” (Ολυμπιακό Συγκρότημα Γουδί, Κοντά στο Σταθμό Μετρό Κατεχάκη).
Για τους φίλους του Συλλόγου μας που βρίσκονται εκτός Αθήνας και θέλουν να είναι μαζί μας εκείνη τη βραδιά, υπάρχει η δυνατότητα να έρθουν με τουριστικό λεωφορείο, το οποίο θα ξεκινήσει από την Κρανιά, με στάσεις στην Ελασσόνα και τη Λάρισα και τελικό προορισμό την Αθήνα. Η επιστροφή του λεωφορείου θα γίνει με το πέρας της εκδήλωσης. Το κόστος του δρομολογίου ανέρχεται στα 29,00€ ανά άτομο.
Βασική προϋπόθεση για τη διοργάνωση του δρομολογίου, είναι η κάλυψη των θέσεων του λεωφορείου. Για το λόγο αυτό, θα παρακαλούσαμε όσους από τους φίλους επιθυμούν να συμμετέχουν, να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή τις επόμενες δύο ημέρες στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας: 6936799123 (Λάλος Γιώργος), 6942974350 (Γκανέτσιος Δημήτρης), 6987578238 (Ειρήνη Θώμου) είτε στο Καφενείο “Λαλίας” στην Κρανιά.
Previous ArticleNext Article