Ελασσόνα

Εθελοντική αιμοδοσία από το φιλόπτωχο ταμείο του Αγίου Σπυρίδωνα

Η ανακοίνωση του Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Ελασσόνας αναφέρει τα εξής:

Με το βλέμμα της καρδιάς μας στον πρώτο και λυτρωτή αιμοδότη, τον εσταυρωμένο και αναστημένο Χριστό που πρόσφερε εκουσίως το αίμα του πάνω στον Σταυρό για τη Σωτηρία του κόσμου, την δικαίωση και τον αγιασμό, καλούμε όλους τους αιμοδότες και τους νέους υγιείς συμπολίτες μας να έρθουν την Τρίτη 29 του μηνός Σεπτεμβρίου 2020 και από ώρα 9:00 έως 1:00 το μεσημέρι στην εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Ελασσόνας, δίπλα από τον Άγιο Σπυρίδωνα.

Τηρούμε όλους τους κανόνες προστασίας, όλοι μας ενάντια στον κορωνοϊό, κρατώντας τα μέτρα ασφαλείας, προπάντων την χρήση μάσκας, σύμφωνα με τις οδηγίες των υπευθύνων του τμήματος αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Στόχος ιερός του φιλόπτωχου μας ταμείο για τις εθελοντικές και μη αμειβόμενες αιμοδοσίες που διοργανώνει, είναι η αντιμετώπιση του ανθρώπινου πόνου και η στήριξη με σεβασμό της ζωής των πασχόντων συνανθρώπων μας.

Ελάτε αγαπητοί μου χωρίς δισταγμό και ενισχύστε την προσπάθειά μας με την συμμετοχή σας. Εμείς στο φιλόπτωχο ταμείο, οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν.Λ. θα είμαστε εκεί και θα σας περιμένουμε.

Previous ArticleNext Article