Αθλητισμός

Επιστροφή στις νίκες για τον Οικονόμο…

Στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε σήμερα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ο οποίος επιβλήθηκε στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” του Αχιλλέα Φαρσάλων με 2-0, ύστερα από ένα παιχνίδι με έντονες συγκινήσεις για τους φιλάθλους των δύο ομάδων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι που διαθέτουν την καλύτερη αμυντική γραμμή της κατηγορίας έχασαν στο φινάλε εκπληκτική ευκαιρία για να ισοφαρίσουν, λίγο πριν δεχθούν στις καθυστερήσεις το δεύτερο γκολ.

Στο 10′ ο Γκαραλιάκος προωθήθηκε απειλητικά για την εστία των γηπεδούχων αλλά ο Νούσιας κινήθηκε έγκαιρα και ανέκοψε τον κίνδυνο που διαγραφόταν, ενώ στο 23′ μετά από κόρνερ του Ντάλλα, ο Σεμερτζίδης είδε την κεφαλιά του να αποκρούεται από το αριστερό δοκάρι του Κουσιά.

Το δεύτερο ημίχρονο απέκτησε καλύτερο ρυθμό και στο 47′ ο Λαβαντσιώτης από πλάγια θέση σούταρε πάνω από τα δοκάρια του Νούσια, ενώ στο 62′ με ενστικτώδη αντίδραση ο Κουσιάς απέτρεψε το γκολ σε βολέ του Βλαχάκη.Τρία λεπτά αργότερα, όμως, ο Γιάννης Βλαχάκης “πήρε το αίμα του πίσω” πλασάροντας εύστοχα για να σημειωθεί έτσι το 1-0.Το ισχνό προβάδισμα των Τσαριτσανιωτών διατηρήθηκε μέχρι το 90′, οπότε οι Φαρσαλινοί “άγγιξαν” την ισοφάριση:Aρχικά, σουτ του Γανού απέκρουσε ο Νούσιας με την βοήθεια του οριζοντίου δοκαριού του, ενώ στην επαναφορά το νέο σουτ του Παπακωνσταντίνου αποκρούστηκε και πάλι από το οριζόντιο δοκάρι!

Στο 90’+2′ διαγώνιο σουτ του Βλαχάκη έφυγε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι, ενώ στο 90’+4′ ο ίδιος παίκτης με εντυπωσιακό τρόπο προχώρησε και τροφοδότησε τον Στέλιο Δραχαλίβα που με ιδανικό τρόπο ελίχθηκε και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Με χαρακτηριστική άνεση διηύθυνε την αναμέτρηση η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, με την συνεργασία των βοηθών Βασίλη Μάνου – Μιχάλη Παπαγεωργίου.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Ντούφας, Μπουμπουνάρας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Πάτσης (64′ Στ.Δραχαλίβας), Ντάλλας (75′ Γκαντούνας), Αθανασούλης, Σεμερτζίδης (87′ Μουλτσιάς), Πούτας, Βλαχάκης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Δ.Τσούλης (59′ Αετόπουλος), Αθ.Τσούλης, Πατσιούρας, Δ.Ντελής, Κομισόπουλος (69′ Φουρίκης), Παπακωνσταντίνου, Γανός, Κερμελίδης, Λαβαντσιώτης, Γκαραλιάκος.

Πηγή: larisagoal.gr

Previous ArticleNext Article