Ελασσόνα

Επίσκεψη του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας στην Ελασσόνα (φωτο)

Επίσκεψη εργασίας στην Ελασσόνα πραγματοποίησε το ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, εξετάζοντας σειρά θεμάτων, τόσο στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας όσο και στο Δήμο Ελασσόνας.

Ο διευθυντής του Παραρτήματος κ. Κωνσταντίνος Στάμνας με τη διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Γιάννη Γούλα, τον αντιπρόεδρο κ. Χάρη Καραμπέρη και τον ταμία κ. Νίκο Πάτσια, συνοδευόμενοι από τον υπεύθυνο του Τομέα ΕΚΑΒ Ελασσόνας κ. Γιώργο Μαντζάρα και εργαζομένους αρχικά επισκέφθηκαν το Κέντρο Υγείας Ελασσόνας.
Εκεί, είχαν συνάντηση με τη διευθύντρια του Κέντρου Υγείας κ. Γαρυφαλλιά Ρέϊκου – Καφφέ και τον υποδιευθυντή του κ. Κώστα Βατάλη.
Ακολούθησε επίσκεψη στο Δημαρχείο Ελασσόνας, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Υγείας κ. Γιάννη Καριπίδη.
Στις συγκεκριμένες συναντήσεις έγινε ευρεία συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων και τέθηκε σειρά θεμάτων που έχουν να κάνουν με την απρόσκοπτη συνεργασία και την καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία μεταξύ των φορέων.
Πηγή: Ελευθερία (Γ.Μουκίδης)
Previous ArticleNext Article