Λάρισα

Επίσκεψη Αυγενάκη στην ΔΕΕΠ ΛΑΡΙΣΑΣ Ν.Δ.

Τα Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Λάρισας επισκέφτηκε ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Θεσσαλία, όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΛΑΡΙΣΑΣ Χρήστο Καπετάνο και κομματικά στελέχη από τον χώρο του αθλητισμού. Ο κ. Καπετάνος εξήρε το έργο του υφυπουργού και χαρακτήρισε τον Λευτέρη Αυγενάκη ως τον άνθρωπο που με τις τομές του, αλλάζει την πορεία του Ελληνικού αθλητισμού.

Ο κ. Αυγενάκης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΛΑΡΙΣΑΣ για τα καλά του λόγια και έκανε εκτενή αναφορά στα σπουδαία έργα που η ΓΓΑ σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον Πρόεδρο του ΕΑΚΛ Γιάννη Κουρδή, έχουν ολοκληρώσει, αλλά και σε όσα έργα έχουν δρομολογηθεί για το άμεσο μέλλον.

Τέλος ο κ. Καπετάνος προσέφερε στον Λευτέρη Αυγενάκη ένα αναμνηστικό δώρο της επίσκεψής του στη ΔΕΕΠ ΛΑΡΙΣΑΣ, κάνοντας αναφορά στην συμβολή του πρώην Γραμματέα της ΝΔ στην εκλογική επιτυχία της ΝΔ., με πρωτεργάτη τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Νωρίτερα ο κ.Αυγενάκης βρέθηκε στην Αγιά, όπου επισκέφτηκε μαζί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ  Χρήστο Καπετάνο τα στελέχη της ΔΗΜΤΟ Αγιάς, όπου τους υποδέχτηκε η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μαρία Ζεστούλη και ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Γιάννης Αγγελάκας μαζί με κομματικά στελέχη.

Previous ArticleNext Article