Λάρισα

Επικοινωνία Καπετάνου με Ζαχαράκη: Δωρεάν σχολικά γεύματα στα δημοτικά σχολεία και των 7 δήμων του νομού Λάρισας για 3 έτη!

Με απόφαση της Υπουργού Οικογένειας Σοφίας Ζαχαράκη θα δοθούν από τη νέα σχολική χρονιά 2024-2025 και για 2 έτη, με 1 επιπλέον έτος προαίρεσης, δωρεάν σχολικά γεύματα στους μαθητές των δημοτικών σχολείων των δήμων Τεμπών, Κιλελέρ, Αγιάς.
Συνάμα, θα συνεχιστεί για 2+1 ακόμη έτη, η παροχή δωρεάν σχολικών γευμάτων στα δημοτικά σχολεία των δήμων Λαρισαίων, Φαρσάλων, Ελασσόνας και Τυρνάβου.
Με τον τρόπο αυτό καλύπτονται πλήρως τα δημοτικά σχολεία και οι μαθητές όλων των δήμων του νομού Λάρισας, γεγονός πολύ σημαντικό, ιδιαίτερα μετά την καταστροφική θεομηνία του Σεπτεμβρίου, διότι τα γεύματα είναι πλήρη.
Ο Λαρισαίος βουλευτής κ. Χρήστος Καπετάνος, που είχε επισκεφτεί την αρμόδια υπουργό και για το θέμα αυτό, ευχαρίστησε θερμά την Σοφία Ζαχαράκη, για το πολύ σημαντικό έργο που έχει επιτελέσει στο νεοσύστατο υπουργείο Οικογένειας και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, εντάσσοντας πλήρως το νομό Λάρισας και τους 7 δήμους στο πρόγραμμα του ΟΠΕΚΑ για τα δωρεάν σχολικά γεύματα.

 

Previous ArticleNext Article