Αθλητισμός

Εντυπωσιακή ανατροπή σε 5 λεπτά για τον Οικονόμο: 3-1

Χάρη σε ένα εκπληκτικό πεντάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης ανέτρεψε το προβάδισμα της Πελασγιώτιδας και επικράτησε με 3-1, επιστρέφοντας με τον τρόπο αυτό νικηφόρα στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” ύστερα από ένα μήνα.Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, είχαν καλή παρουσία στο πρώτο μέρος, την οποία όμως δεν εξαργύρωσαν με κάποιο βαθμολογικό κέρδος.
Στο 11′ οι “πράσινοι” απείλησαν με σουτ του Γκαντούνα που έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι, ενώ στο επόμενο λεπτό μετά από προσπάθεια του Οσμάνι, ο Μιφτάρι απέκρουσε σε πρώτο χρόνο στέλνοντας την μπάλλα στο δεξί δοκάρι και στην επαναφορά ο Ποτός με σουτ “έγραψε” το 0-1.Η Πελασγιώτιδα πλησίασε και σε δεύτερο γκολ με τις ευκαιρίες των Οσμάνι (17′) και Σκούπρα (18′), ενώ από την πλευρά των γηπεδούχων το μόνο που καταγράφηκε μέχρι την ανάπαυλα ήταν η σέντρα του Γκαντούνα (45′) που κατέληξε σε σουτ του Δριστέλα στην εξωτερική πλευρά του αριστερού δοκαριού.
Ριζικά αλλαγμένος εμφανίστηκε στην επανάληψη ο Οικονόμος και αφού έχασε στο 46′ ευκαιρία με τον Ματούλα, στο 52′ ισοφάρισε μετά από ατομική προσπάθεια του Γκαντούνα από αριστερά και ιδανικό “τελείωμα” απέναντι στον Μαστοροδήμο.Στο 55′ ο Σταμάτης πρόλαβε στην διεκδίκηση τον αντίπαλό του και με διαγώνιο σουτ σημείωσε το 2-1, ενώ πριν καλά – καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ο Ματούλας έγινε κάτοχος της μπάλλας και πλάσαρε από δεξιά, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.
Στο 74′ το σουτ του Οσμάνι από καλή θέση έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Δραχαλίβα, ενώ στο 87′ η κεφαλιά του Γανού αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.
Δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες κατά την διεύθυνση του αγώνα ο διαιτητής Αδάμος Κουκούλης και οι βοηθοί Αντώνης Τσακνάκης – Μωυσής Τοπαλσάββας.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Ν.Δραχαλίβας, Μιφτάρι, Γκαντούνας, Αυλογιάρης, Γκόλτσιος (46′ Γανός), Αλεξόπουλος (79′ Γεωργούλης), Δριστέλας (46′ Ματούλας), Γκαραλιάκος, Σεμερτζίδης (46′ Τσούτσας), Στ.Δραχαλίβας (53′ Λαζαρίδης), Σταμάτης.
ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ (Σπύρος Ευαγγέλου): Μαστοροδήμος, Ζήκος (63′ Νεράντζης), Χατζηιωάννου, Γελαλής, Χατζηκαμαγιάννης, Σκούπρας, Δάσσιος, Φώλιας, Κουσιώρας, Ποτός, Οσμάνι.
Previous ArticleNext Article