Λάρισα

Διευρυμένη Συνεδρίαση πραγματοποίησε η  ΔΕΕΠ Νέα Δημοκρατία  Λάρισας

Διευρυμένη Συνεδρίαση πραγματοποίησε στα κομματικά γραφεία η  ΔΕΕΠ Νέα Δημοκρατία  Λάρισας με τη συμμετοχή προέδρων ΔΗΜΤΟ, του προέδρου της ΟΝΝΕΔ και του μέλους της ΠΕ.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης έγινε απολογισμός των  επισκέψεων  του Υπουργού Νίκου Δένδια και του κομματικού κλιμακίου αποτελούμενου από τον  Ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο του ΕΛΚ Βαγγέλη Μειμαράκη, τη Γραμματέα της ΠΕ της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα , τον Διευθυντή Προέδρου  και Γραμματέα Οργανωτικού της ΝΔ. Στέλιου Κονταδάκη.

Ακολούθησε συζήτηση και τοποθετήσεις των παραβρισκόμενων για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα καθώς και για τα νομοσχέδια που συζητούνται στη Βουλή.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος  Ηλίας Αλ. Σουφλιάς εισηγήθηκε να  προηγηθεί  απολογιστική Περιφερειακή Συνέλευση  και στη συνέχεια να ακολουθήσει  ο σχεδιασμός  δράσεων  των επόμενων μηνών με  επίκεντρο δύο άξονες :

Α_ Το σχεδιασμό  στρατηγικής και δράσεων ενόψει των Ευρωεκλογών με παράλληλη διοργάνωση δυο εκδηλώσεων.

Β_ Το σχεδιασμό και τη διοργάνωση εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση πενήντα χρόνων από την ίδρυση της ΝΔ, το ρόλο και τη συμβολή της στον τόπο μας, αλλά και ως τιμή σε όλους τους φίλους και τα μέλη  που συντάθηκαν με τις ιδέες και το όραμά της για  πενήντα χρόνια!

 

Previous ArticleNext Article