Ελλάδα

Ένοπλοι ληστές… απέτυχαν να τα βάλουν με ατρόμητη υπάλληλο καφετέριας

Ατρόμητη υπάλληλος καφετέριας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα «έβαλε» με τους ληστές που εισέβαλαν στο κατάστημα με πιστόλια στα χέρια, και η οποία μάλιστα κατάφερε να τους διώξει!

Οπτικό υλικό από την απόπειρα ληστείας δείχνει τους νεαρούς δράστες, φορώντας κουκούλες και χειρουργικές μάσκες για να καλύψουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, να μπαίνουν στο κατάστημα κρατώντας όπλα.

Παρμένοντας ατάραχη τους αναγκάζει να φύγουν με άδεια χέρια
Όπως φαίνεται στο βίντεο που εξασφάλισε η ΕΡΤ, ο ένας περνάει πίσω από τον πάγκο και προσπαθεί να αρπάξει το κινητό της υπαλλήλου. Εκείνη όμως με απόλυτη ψυχραιμία τον σπρώχνει μακριά βάζοντας τις φωνές, εμφανώς εκνευρισμένη που προσπάθησε να της πάρει το κινητό. Αποτέλεσμα ήταν και οι δύο ένοπλοι δράστες να φύγουν με άδεια χέρια.

Δείτε το βίντεο:

Νέο δίδυμο δραστών στην πόλη της Θεσσαλονίκης
Η απόπειρα ληστείας σημειώθηκε σε καφετέρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης πριν από λίγες μέρες.

Οι δράστες αναζητούνται από την Ασφάλεια, και σύμφωνα με πληροφορίες είναι ένα δίδυμο το οποίο έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες στη πόλη και δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τους από την Αστυνομία. Για τις έρευνες έχει αξιοποιηθεί το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος εστίασης.

 

in.gr

Previous ArticleNext Article