Ελλάδα

Εμφανίστηκε ο έφηβος που αναζητούνταν για την υπόθεση βιασμού του 15χρονου – Προφυλακίστηκε ακόμη ένας ανήλικος

Εμφανίστηκε ο 17χρονος, για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες πως ενδέχεται να βρίσκεται εκτός Ελλάδος, ενώ ένας ακόμη ανήλικος προφυλακίστηκε.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην αποτρόπαια υπόθεση βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον.

Το μεσημέρι της Τετάρτης έγινε γνωστό πως εμφανίστηκε, μέσω του δικηγόρου του, ο 17χρονος, ο οποίος αναζητούνταν από την Αστυνομία,  για εμπλοκή στους συστηματικούς βιασμούς του 15χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δικηγόρος του νεαρού απευθύνθηκε στις Αρχές, ανέφερε πως ο εντολέας του βρίσκεται στη χώρα μας και δήλωσε πως ο πελάτης του είναι στη διάθεσή τους. Πρόκειται για τον 17χρονο για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες από χθες πως ενδέχεται να βρίσκεται εκτός Ελλάδος. Μάλιστα, ο τελευταίος από τους 0κτώ κατηγορούμενους θα περάσει την Πέμπτη το κατώφλι του ανακριτή.

Στη φυλακή ο 7ος ανήλικος που κατηγορείται

Την ίδια ώρα, στη φυλακή οδηγήθηκε ο έβδομος ανήλικος που φέρεται να εμπλέκεται στην αποτρόπαια υπόθεση.

Ο νεαρός δεν είχε συλληφθεί μαζί με τους υπόλοιπους κατηγορούμενους καθώς όταν εμφανίστηκε είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Ο ανήλικος έφτασε στα δικαστήρια συνοδευόμενος από το συνήγορο του και τους γονείς του προκειμένου να απολογηθεί. Μετά την απολογία του με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα,κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Με αυτόν, συνολικά έξι ανήλικοι έχουν προφυλακιστεί με κατηγορίες συμμετοχής σε συμμορία, ομαδικού βιασμού κατ’εξακολούθηση και πορνογραφίας.

Εν αναμονή νέων ενταλμάτων σύλληψης

Ένας ακόμη έφηβος που φέρεται να συμμετείχε στα περιστατικά βιασμού του 15χρονου βρίσκεται εκτός φυλακής υπό περιοριστικούς όρους καθώς δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ,τις επόμενες ημέρες αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης, μεταξύ αυτών και για τέσσερα ανήλικα κορίτσια, τρεις 15χρονες και μία 14χρονη, τις οποίες το θύμα τοποθετεί μπροστά στη σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν από τους συνομήλικους του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ανήλικοι που συμμετείχαν στα ειδεχθή περιστατικά έχουν παραδεχθεί τις πράξεις τους, αρνούνται όμως τις κατηγορίες του βιασμού καθώς όπως φέρεται να υποστηρίζουν ήταν όλα στο πλαίσιο ενός παιχνιδιού: «Όλο αυτό ήταν μία πλάκα, ένα παιδικό παιχνίδι, άρχισε με διάφορα πειράγματα μεταξύ μας αλλά δυστυχώς η κατάσταση ξέφυγε».

Ο προφυλακισμένος μαθητής που τράβηξε τα επίμαχα βίντεο υποστήριξε πως δεν είχε καμία φυσική συμμετοχή στους ομαδικούς βιασμούς. «Όταν ξεκίνησε το αστείο εγώ δεν είχα καμία εμπλοκή! Στην αρχή απλώς κοιτούσα ενώ κάποια στιγμή κάποιος από την παρέα με παρότρυνε να τραβήξω βίντεο την σκηνή με όλους τους εμπλεκόμενους φίλους μου. Το πρώτο βίντεο που τράβηξα το έστειλα αποκλειστικά στους παρευρισκόμενους καθώς οι ίδιοι μου το ζήτησαν και σε κανέναν άλλο» φέρεται να υποστήριξε.

in.gr

Previous ArticleNext Article