Αθλητισμός

“Έμεινε” στο 0-0 ο Οικονόμος στο Μαυροβούνι

Η “λευκή” ισοπαλία επισφράγισε τις προσπάθειες που κατέβαλαν στο γήπεδο Μαυροβουνίου η τοπική ομάδα που επέστρεψε στην φυσική της έδρα και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, σε μία αναμέτρηση που είχε ως ανασταλτικό στοιχείο τον ισχυρό άνεμο που έπνεε κατά την μεγαλύτερη διάρκειά της και σαφέστατα επηρέασε την ποιότητά της.
Οι “πράσινοι”, πάντως, πλησίασαν περισσότερο στην επίτευξη τέρματος, με κύριο εκφραστή τον Γκαραλιάκο που τρεις φορές απείλησε στο πρώτο ημίχρονο (14′, 21′, 26′) με σουτ τον Ριζόπουλο αλλά η αντίδραση του τελευταίου ήταν αποτελεσματική, ενώ στο 42′ σουτ του Τσούτσα κόντραρε σε σώμα αμυνομένου και έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια.
Στο 50′ καταγράφηκε η καλύτερη στιγμή του παιχνιδιού, όταν το γυριστό σουτ του Σταμάτη κατέληξε άουτ, σύρριζα από το δεξί δοκάρι, ενώ στην συνέχεια οι γηπεδούχοι απείλησαν με στατικές φάσεις του βετεράνου Ακριβόπουλου (56′ με κόρνερ που απέκρουσε σε νέο κόρνερ ο Νούσιας με την βοήθεια του οριζοντίου δοκαριού και 68′ με φαλτσαριστή εκτέλεση φάουλ από δεξιά που κατέληξε άουτ από το δεξί δοκάρι).
Τελευταία αξιοσημείωτη φάση αυτή του 85′, όταν ο Σεμερτζίδης από το ύψος του πέναλτυ πλάσσαρε όχι με την απαιτούμενη δύναμη τον Ριζόπουλο που εξουδετέρωσε χωρίς δυσκολία την φάση.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Κώστας Ακρίβος με την συνδρομή των βοηθών Δημήτρη Κοτούμπα – Ηλία Γκόγκου.
ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Αν.Ριζόπουλος, Δ.Μπάγκας, Β.Μπαντζέλας (86′ Σταυροθεόδωρος), Σταμέκος, Κ.Μπάγκας, Πλίτσης (81′ Κυριακίδης), Ακριβόπουλος (68′ Πιτσίλκας), Ν.Μπαντζέλας, Εμμανουήλ (68′ Καρατζούκου), Μπέτσης, Πράπας (86′ Γκουζιώτης).
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Νούσιας, Μιφτάρι (86′ Λαζαρίδης), Γκαντούνας, Αυλογιάρης, Γανός, Αλεξόπουλος, Τσούτσας (68′ Σεμερτζίδης), Γκαραλιάκος, Δριστέλας (57′ Ντούφας), Ματούλας, Σταμάτης (86′ Στ.Δραχαλίβας).
Previous ArticleNext Article