Ελασσόνα

Ελασσόνα: Εντυπωσίασε η μουσικοχορευτική παράσταση που έκλεισε το καλλιτεχνικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το 1821

“Ολοκληρώθηκε με μία εντυπωσιακή μουσικοχορευτική παράσταση το καλλιτεχνικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το 1821 και νιώθω πραγματικά ευτυχής που καταφέραμε, παρά το ασφυκτικό πλαίσιο των υγειονομικών μέτρων, να παρουσιάσουμε τη χάρη, την ομορφιά και το πάθος των χορευτών και χορευτριών από 3 αξιολογότατους συλλόγους του Δήμου μας

▪︎την Ακαδημία Έρευνας Παραδοσιακών Χορών Ελασσόνας

▪︎τον Μορφωτικό Σύλλογο Βερδικούσιας

▪︎τον Μορφωτικό Σύλλογο Τσαριτσάνης

” ανέφερε σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Γάτσας για την όμορφη παράσταση.

απευθύνοντας ευχαριστίες:

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συλλόγους για τη συμμετοχή και θερμά συγχαρητήρια στα χορευτικά συγκροτήματα και τους χοροδιδασκάλους τους, Αλεξάνδρα Κατσιούρα, Δημήτρη Χατζή και Ελισάβετ Πάσχου, αντίστοιχα.

Με την παράσταση αυτή επιστρέψαμε για λίγο στις παλιές καλές εποχές, προ COVID, και απολαύσαμε το ταλέντο και την πλούσια παράδοση της περιοχής στη λαογραφία και τον πολιτισμό.

Εύχομαι η παράσταση αυτή να είναι η αρχή μιας πλούσιας πολιτιστικής διαδρομής για τους επόμενους μήνες, με λιγότερους περιορισμούς και λιγότερη ανασφάλεια. Το χρειαζόμαστε όλοι.

Με την ευκαιρία της αποψινής εκδήλωσης θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συντελεστές των επετειακών εκδηλώσεων μέχρι σήμερα και ιδιαίτερα τους στενούς μου συνεργάτες για την επίπονη και επίμονη προσπάθεια:

τον αντιδήμαρχο πολιτισμού Κώστα Πασχόπουλο

τους ειδικούς συμβούλους σε πολιτιστικά θέματα Ευαγγελία Ράπτου, Ευάγγελο Τσακνάκη και Θωμά Λιόλιο

τη σύμβουλο επικοινωνίας Εύη Θεοδωράκη

την αντιπρόεδρο του ΟΚΠΑΠ Έλενα Ταζέ

και την συνεργάτιδα στο γραφείο δημάρχου Σοφία Τρικάλη”.

Οι επετειακές εκδηλώσεις συνεχίζονται και θα συνεχιστούν και τη νέα χρονιά με παρουσιάσεις βιβλίων, εκδόσεων και ντοκιμαντέρ.

Δείτε φωτογραφίες:

Previous ArticleNext Article