Ελασσόνα

Ελασσόνα: Ανοιχτή ενημερωτική δράση – εκδήλωση με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό – Βασικός ομιλητής ο ψυχίατρος – ψυχοθεραπευτής Δημήτριος Σούρας

Η Ακαδημία Έρευνας Παραδοσιακών Χορών συνεχίζοντας το κοινωνικό της έργο διοργανώνει σε συνεργασία με τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Ελασσόνας ανοιχτή ενημερωτική δράση – εκδήλωση με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό (bullying), τον εθισμό στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και το διαδίκτυο καθώς και το φαινόμενο της βίας γενικότερα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18.30 στο Πνευματικό Κέντρο «Βασίλειος Φαρμάκης» στην Ελασσόνα.
Βασικός ομιλητής θα είναι ο διακεκριμένος ψυχίατρος – ψυχοθεραπευτής Δημήτριος Σούρας.

Καλούνται όλοι οι γονείς, παιδιά μικρά και μεγάλα, μαθητές και φοιτητές καθώς και όλοι οι ευαισθητοποιημένοι κάτοικοι της επαρχίας Ελασσόνας να παραστούν στην εκδήλωση (η οποία θα έχει βιωματικό χαρακτήρα και ενεργή συμμετοχή του κοινού). Στη δράση θα αναδειχθεί το πρόβλημα του σχολικού εκφοβισμού σε όλες τις εκφάνσεις του αλλά παράλληλα θα δοθούν σημαντικές πληροφορίες για την ενεργοποίηση όλων των πολιτών και την έγκαιρη ανακάλυψη του προβλήματος.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Previous ArticleNext Article