Ελασσόνα

«Ελασσόνα: Αλλάζει προσωρινά η κίνηση των οχημάτων στον κυκλικό κόμβο»

Νέα κυκλοφοριακή ρύθμιση θα ισχύει από αύριο στον χώρο διαμόρφωσης του νέου κυκλικού κόμβου στο κέντρο της Ελασσόνας στη συμβολή των οδών Μεγ. Αλεξάνδρου με Μητροπολίτου Ιακώβου και ο Δήμος Ελασσόνας απευθύνει έκκληση στους διερχόμενους οδηγούς να ακολουθούν προσεκτικά τις ρυθμιστικές πινακίδες για να μην υπάρξουν προβλήματα στις μετακινήσεις.

Η νέα κυκλοφοριακή ρύθμιση επιτρέπει την κίνηση από το Βόρειο Τμήμα της Ελασσόνας μέσω της συμβολής των οδών Μεγ. Αλεξάνδρου με Μητροπολίτου Ιακώβου προς το Πνευματικό Κέντρο Ελασσόνας, ενώ κλείνει προσωρινά η κεντρική γέφυρα προς την συνοικία Βαροσίου και η εποχούμενη κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω της γέφυρας των ΚΤΕΛ.

Η κατασκευή του κυκλικού κόμβου σχεδιάστηκε και υλοποιείται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας, προκειμένου να λυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα οδικής ασφάλειας αλλά και να αναβαθμιστεί αισθητικά η περιοχή. Τα οφέλη του νέου κόμβου είναι πολύ σημαντικά για την ασφάλεια των διερχομένων και για το λόγο αυτό ζητείται η συνεργασία όλων των πολιτών και η κατανόηση των παρακείμενων επαγγελματιών.

Previous ArticleNext Article