Αθλητισμός

Εκτός της επόμενης φάσης στο Κύπελλο ο ΠΟΕ – Έχασε με 3-1

Δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση (4η) του Κυπέλλου Ελλάδος ο ΠΟ Ελασσόνας που ηττήθηκε από τον  Αλμυρό με 3-1.

Η ομάδα του Νίκου Φώλλα πάγωσε το Γάζι, με τον Κουκούλη και προηγήθηκε με 1-0, ωστόσο στο υπόλοιπο παιχνίδι δεν μπόρεσε να βρεθεί με αξιώσεις στην εστία του Χανιωτάκη.

Ο γκολκίπερ του ΠΟ Ελασσόνας, Γκουτζουρέλας από την πλευρά του πραγματοποίησε σημαντικές επεμβάσεις, με κύρια απειλή τον Νίκο Κατσικοκέρη, ο οποίος αν και έψαξε ουκ ολίγες στιγμές το γκολ στην αναμέτρηση δεν μπόρεσε να το βρει ποτέ.
Αντίθετα με τον Γκέτσι ο οποίος στο 57′ έβαλε ξανά την ομάδα του Γαζίου στο ματς, ενώ η ολική ανατροπή σε βάρος του ΠΟΕ ήρθε στο 65′ όταν ο Μπουρσέλης έπειτα από κάθετη πάσα του Λεόν πλάσαρε με το αριστερό για να ανατρέψει το σκορ για το 2-1.

Η Ελασσόνα δεν μπόρεσε να ανασυγκροτηθεί γεγονός που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρον ο Αλμυρός, ο οποίος με τον Φραγκουλάκη να σκοράρει από την “άσπρη βούλα” έγραψε το τελικό 3-1 και έτσι ο ΠΟΕ αποκλείστηκε από την επόμενη φάση του θεσμού.

Αλμυρός (Παπαματθαιάκης): Χανιωτάκης, Μάγκας, Ενγκουέμ, Πατινιώτης, Ντιονίσιο (62’ Αγαπάκης), Πατινιώτης, Νικολάου, Φραγκουλάκης, Γκέτσι (90’ Χαϊμτίνι), Πιερτζάκομι (90’ Βαρβεράκης), Μπουρσέλης (75’ Αντωνίου), Κατσικοκέρης.

ΠΟ Ελασσόνας (Φώλλας): Γκουτζουρέλας, Κακάμης, Νταμπώσης (81’ Μπούσιας), Ντουλάγκ, Λαγός, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας (73’ Βλαχάκης), Σουγλής, Μούλτσιας (81’ Κουρδής), Κουκούλης (52’ Περτζιόνι), Ιγγλέζος (53’ Καραγκούνης).

 

Previous ArticleNext Article