Αθλητισμός

Εκπλήρωσε το καθήκον του ο Οικονόμος στον Αμπελώνα, 3-0

Το αγωνιστικό “καθήκον” του εκπλήρωσε στο ουδέτερο γήπεδο του Αμπελώνα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, κερδίζοντας τον ουραγό Τύρναβο 2005 με 3-0 και “επέστρεψε” στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη, αφού “προειδοποίησε” στο 16′ με το σουτ του Βλαχάκη που έφυγε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, πήρε το προβάδισμα στο 19′ με απ’ ευθείας συρτή εκτέλεση φάουλ του Δραχαλίβα που έστειλε την μπάλλα στην δεξιά γωνία του Χυσκουρτάι.Στο 27′ ο Βλαχάκης από καλή θέση σούταρε άουτ, δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
Στον ίδιο ρυθμό κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο με τους Τσαριτσανιώτες να δημιουργούν αλλά και να χάνουν ταυτόχρονα σημαντικές ευκαιρίες για το δεύτερο γκολ (58′ Δριστέλας, 67′ Πούτας, 68′ Δραχαλίβας, 74′ Μουλτσιάς), ενώ στο 75′ οι τυπικά γηπεδούχοι πλησίασαν στην ισοφάριση με σουτ του Παππά που έφυγε σύρριζα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Νούσια.Η τύχη του αγώνα κρίθηκε οριστικά στο 87′ όταν ο Βλαχάκης έκανε μία κούρσα από δεξιά και με διαγώνιο σουτ “έγραψε” το 0-2, ενώ στο 90’+2′ καταλογίστηκε πέναλτυ σε ανατροπή του Δριστέλα από τον Χυσκουρτάι και ο “παθών” από την “βούλα” των 11 μέτρων διαμόρφωσε το τελικό 0-3.
Διαδικαστική υπόθεση η διεύθυνση του αγώνα από τον διαιτητή Αστέριο Κοσμάνο και τους βοηθούς του Πέτρο Γκάγκα – Γιώργο Κοντονάσιο.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Νίκος Αργυρούλης): Χυσκουρτάι, Τσατσελάρι, Σιούτη, Καρράς, Μπαλκούρας, Μπάκος, Τσέσμα, Πέτρο (58′ Ματράκης), Λάζος (83′ Γαλάρας), Κατσαρός, Παππάς.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Γεωργούλης (54′ Καραμπίνας), Μπουμπουνάρας (72′ Γκόλτσιος), Νικολακούλης, Γανός, Μιφτάρι, Τσούτσας (72′ Δ.Μουλτσιάς), Πούτας, Ντούφας (54′ Δριστέλας), Στ.Δραχαλίβας (89′ Μάρκου), Βλαχάκης.
Previous ArticleNext Article