Ελασσόνα

Έκοψε την πίτα της η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας (ΦΩΤΟ)

Η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα, την Τρίτη 9 Ιανουαρίου, παρουσία του δημάρχου Ελασσόνας κ. Νίκου Γάτσα και του αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Αστέριου Δημουλά, στην ταβέρνα “στου Θωμά”.
Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Ελασσόνας, πρωτοσύγκελος π. Βησσαρίων, ο οποίος συνεχάρη τους χορωδούς και τη μαέστρο για την εξαιρετική τους παρουσία στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης και τόνισε το σημαντικό ρόλο που παίζει η ποιοτική μουσική στην ψυχή του ανθρώπου! Με τη σειρά του, ο δήμαρχος ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, με επιτυχίες, ευχαρίστησε τους χορωδούς που αφιερώνουν τον πολύτιμο χρόνο τους, που συνεισφέρουν με το δικό τους τρόπο τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία και επισήμανε τη στήριξη της Δημοτική Αρχής σε όλη αυτή την προσπάθεια.
Ακολούθησε φαγητό και γλέντι με ζωντανή ορχήστρα από τα μέλη της χορωδίας, ενώ το φλουρί κέρδισε η χορωδός Vera Antoniadou (Βέρα Αντωνιάδου), συνοδευόμενο από ένα χειροποίητο ρόδι, σύμβολο καλής τύχης! Την όμορφη βασιλόπιτα επιμελήθηκε η ταλαντούχα Anna Chalkidou (Άννα Χαλκίδου), μέλος της χορωδίας.
Previous ArticleNext Article