Ελασσόνα

«Έφυγε» ξαφνικά 70χρονος Ελασσονίτης

Θλίψη και συγκίνηση στην Ελασσόνα και στη γύρω περιοχή από τον αιφνίδιο θάνατο 70χρονου Ελασσονίτη, ενώ βρισκόταν στο κτήμα του, στο Παλαιόκαστρο Ελασσόνας.
Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Γεωργ. Καραγιώργο, 70 ετών, κάτοικο Ελασσόνας, με καταγωγή από το Παλαιόκαστρο Ελασσόνας, συνταξιούχο, οικογενειάρχη και πατέρα 3 παιδιών.
Ο άτυχος Ελασσονίτης το απόγευμα της Τρίτης είχε πάει στο κτήμα του, κοντά στην Ελασσόνα, κάτι που έκανε καθημερινά(…αγαπημένη του ενασχόληση και φροντίδα). Προφανώς εκεί αισθάνθηκε αδιαθεσία, έχασε τις αισθήσεις του και…δυστυχώς κατέληξε! Η οικογένεια του ειδοποιήθηκε για το τραγικό συμβάν τις βραδινές ώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος του αποδόθηκε σε ανακοπή καρδιάς.
Να σημειωθεί ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα απουσίαζε από την Ελασσόνα, αφού με τη σύζυγο του επισκέφθηκαν τα παιδιά τους, που ζουν και εργάζονται στην Αθήνα.
Ο Κώστας Καραγιώργος ήταν γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Άτομο χαμηλών τόνων, ήρεμος, ευγενής και χαμογελαστός, άνθρωπος της «καλημέρας», γλυκομίλητος, με ευαισθησίες, στοργικός οικογενειάρχης. Πρόσεχε πολύ την υγεία του, χωρίς «καταχρήσεις» και κάπνισμα.
Από μικρός ξενιτεύτηκε, εργάστηκε και έζησε για 30 και πλέον χρόνια στις Η.Π.Α., στην πολιτεία «Νιού Χάμσαϊρ»(State of New Hampshire), από όπου και επέστρεψε και επαναπατρίστηκε στην Ελλάδα και στην Ελασσόνα(…σχεδόν πριν 25 χρόνια).
Αφήνει πίσω τη σύζυγο του Κυριακή, τα παιδιά τους Γλυκερία(εκπαιδευτικό Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Αθήνα), Θεοχάρη, Βασίλη(επαγγελματίες) και τον αδελφό του Λευθέρη(…μοναδικό πιά εν ζωή της πολύτεκνης οικογένειας μεταναστών Γ. Καραγιώργου).
Η κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει σήμερα, Παρασκευή 26 Αυγούστου, στις 11 το πρωί, στη γενέτειρα του, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Παλαιοκάστρου Ελασσόνας.
ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Previous ArticleNext Article