Αθλητισμός

Ήττα του ΠΟΕ εκτός έδρας από το Φαλανιακό

Ο Φαλανιακός πανηγύρισε μία σπουδαία εντός έδρας νίκη καθώς επικράτησε του ΠΟΕ με 1 – 0 στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Λάρισας και έκανε σπουδαίο βήμα για τη μάχη της παραμονής.

Ο Φαλανιακός ήταν αυτός που μετά το πρώτο εικοσάλεπτο που δεν είχαμε γκολ στο παιχνίδι, κατάφερε να βρει τον τρόπο και να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Καθώς στο 24ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Αλατάς δεν άφησε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε να πάει χαμένη και έκανε το 1 – 0 για την ομάδα του.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προστατέψουν το υπέρ τους προβάδισμα, δεν άφησαν την ομάδα της Ελασσόνας να ξαναμπούν στο ματς και εν τέλει πήραν τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στη προσπάθεια που κάνουν για τη διατήρηση της θέσης τους στην μεγάλη κατηγορία.

Τα Γκολ

1 – 0 24′ Αλατάς.

Οι Συνθέσεις

Φαλανιακός (Τάκης Παραφέστας): Κωνσταντίνου, Κυρίτσης, Γκανάτσας, Σούλι, Πάνου, Πανταζής, Αλιάι, Αλατάς (75′ Ντανίκας), Αντωνόπουλος (60′ Καρακίτσιος), Ιωαννίδης, Μαλάκος (81′ Κωστόπουλος).

ΠΟΕ (Βαγγέλης Στουρνάρας): Γούπος, Μπούσιας, Περτζιόνι, Κριεζής (74′ Κουκούλης), Κορτσάρι, Γκαμπέτας, Μαλάκος (56′ Κωνσταντινίδης), Ιγγλέζος (56′ Μουλτσιάς), Ρολντάν, Παλάσιος (74′ Καραμούλας), Γκανάτσιος (63′ Καραγκούνης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Νίκζας, Μπλιώνας.

 

arenalarissa.gr

Previous ArticleNext Article