Ελασσόνα

Δωρεάν “Rapid Tests” την Τετάρτη 27/1 στην Ελασσόνα

Στην Ελασσόνα θα βρίσκεται αύριο Τετάρτη 27/01  από τις 10:00 π.μ. έως τις 14:00μ.μ, συνεργείο του ΕΟΔΥ και της Περιφέρειας Θεσσαλίας για δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 στο χώρο δίπλα στο Γήπεδο του ΠΟΕ στις αποθήκες του δήμου ( είσοδος από την μπροστινή πλευρά του γηπέδου )

Οι πολίτες μπορούν να εξετασθούν δωρεάν, γρήγορα και με ασφάλεια, χωρίς να εξέλθουν από το όχημά τους και εφόσον είναι θετικοί να λάβουν τις κατάλληλες προφυλάξεις. Με τον τρόπο αυτό προστατεύονται οι πολίτες, που δεν χρειάζεται να εισέρχονται για ελέγχους μέσα στα Νοσοκομεία, ενώ παράλληλα διευκολύνεται σημαντικά και το έργο του ιατρικού προσωπικού που δεν θα απασχολείται πλέον με τη λήψη δειγμάτων.

Ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό πως σε άριστη συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, για ακόμα μια φορά θα βρίσκεται στην πόλη της Ελασσόνας κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, για τη διενέργεια δωρεάν Rapid Tests. Παράλληλα δίνετε και η δυνατότητα για όλους τους εκπαιδευτικούς που το επιθυμούν, το προσωπικό (γραμματειακή υποστήριξη, καθαριότητα, κ.α.), καθώς και τους μαθητές να προσέλθουν για δωρεάν εξέταση, ούτως ώστε να μην υπάρχει ανασφάλεια εν όψη του ανοίγματος των Γυμνασίων και των Λυκείων την ερχόμενη Δευτέρα. Η κατάσταση είναι δύσκολη, χρειάζεται προσοχή, σύνεση, πειθαρχία και προσωπική αυστηρότητα, καθώς τίποτα δεν έχει ακόμα ξεπεραστεί και ο κίνδυνος είναι υπαρκτός. Μένουμε σπίτι, μένουμε ασφαλείς, φοράμε παντού μάσκα και τηρούμε τις αποστάσεις».

 

Previous ArticleNext Article