Ελασσόνα

Δωρεάν απεριόριστο ίντερνετ για τους σεισμόπληκτους μαθητές με πρωτοβουλία Θανάση Παιδή

Μια σημαντική δράση με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας των μαθητών ξεκίνησε από το Δαμάσι και σύντομα πρόκειται να επεκταθεί στα σεισμόπληκτα χωριά…

Μετά από πρωτοβουλία του Θανάση Παιδή και την θετική ανταπόκριση της Vodafone οι μαθητές στο Δαμάσι θα έχουν δωρεάν απεριόριστο Internet υψηλών ταχυτήτων μέσω δικτύου WiFi, το οποίο στήθηκε στους οικίσκους και τα τροχόσπιτα των συμπολιτών μας. Η συγκεκριμένη κίνηση θα προχωρήσειτις επόμενες ημέρες στις Κοινότητες που επλήγησαν από τον Εγκέλαδο.

Με αυτόν τον τρόπο θα γίνει εφικτή η συνέχιση της εκπαιδευτικής διαδικασίας για τα παιδιά, έχοντας μια επιπλέον στήριξη στην σχολική χρονιά που εξελίσσεται.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής: «Η σκέψη μας είναι συνεχώς σε όλους τους συμπολίτες που επλήγησαν από το σεισμικό φαινόμενο, τους οποίους προσπαθούμε να στηρίξουμε με πράξεις και όχι με λόγια.

Ίσως το πλέον ευαίσθητο κομμάτι είναι οι μαθητές που πλέον βρίσκονται εκτός της οικίας τους διαμένοντας με τις οικογένειές τους σε οικίσκους ή τροχόσπιτα. Γι’ αυτά τα παιδιά ήταν απαραίτητη η παροχή internet, ώστε να συνεχίσουν τα μαθήματά τους με τηλεκπαίδευση, όπως και εκείνες τις δραστηριότητες που είναι χρήσιμες για να προχωρήσουν στον δρόμο της μάθησης.

Από την πλευρά μας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Vodafone που ανταποκρίθηκε άμεσα σε αυτήν την ανάγκη των κατοίκων.

Παράλληλα, υπογραμμίζουμε ότι θα είμαστε πάντα κοντά στους πολίτες που δίνουν την δική τους μάχη για να αποκαταστήσουν όσα έπληξε ο σεισμός βοηθώντας τους με κάθε τρόπο στην βελτίωση της ζωής τους. Ο αγώνας που δίνουν μέσα σε δύσκολες συνθήκες για τους ίδιους και τις οικογένειές τους είναι και δικός μας αγώνας» υπογραμμίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

 

Previous ArticleNext Article