Ελασσόνα

Δήμος Ελασσόνας: «Διαγωνισμός για την βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στις κοινότητες Αζώρου, Ασπροχώματος και Καλυβίων»

Ανοιχτό διαγωνισμό μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.) και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει χαμηλότερης τιμής προκηρύσσει ο Δήμος Ελασσόνας για την κατασκευή του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΖΩΡΟΥ, ΑΣΠΡΟΧΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ», προϋπολογισμού 1.260.997,25 Ευρώ (ποσό με ΦΠΑ), το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και με πόρους «ΣΑΤΑ».

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλα τα έγγραφα της σύμβασης είτε μέσω του ειδικού δημόσια προσβάσιμου χώρου “ηλεκτρονικοί διαγωνισμοί” της πύλης www.promitheus.gov.gr (α/α συστήματος 93486), είτε μέσα από την ιστοσελίδα του δήμου www.dimoselassonas.gr.

Για κάθε σχετική πληροφορία, μπορούν να ενημερωθούν από την αρμόδια υπάλληλο κ. Χρυσούλα Ζαρίφη στο τηλέφωνο 2493350226, 225.

Ως ημερομηνία και ώρα λήξης της προθεσμίας υποβολής των προσφορών ορίζεται η 27-11-2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:00μ.μ. και ως ημερομηνία και ώρα ηλεκτρονικής αποσφράγισης των προσφορών ορίζεται η 3-12-2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 π.μ.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑΣ

Το αντικείμενο της εργολαβίας  είναι εκσκαφές, κατασκευή επιχωμάτων, κατασκευή του οδοστρώματος αποτελούμενο από βάση , υπόβαση , ασφαλτική προεπάλειψη , ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας, κατασκευή τεχνικών έργων (σωληνωτοί αγωγοί, κιβωτοειδής οχετός και ράμπες ), διάνοιξη τάφρων,  τοποθέτηση πινακίδων και τελική διαγράμμιση κυκλοφορίας.

Η χάραξη στα παραπάνω οδικά τμήματα  ακολουθεί την υφιστάμενη κατάσταση.  Όλες οι επεμβάσεις θα περιοριστούν στο ήδη υπάρχον κατάστρωμα.

Θα κατασκευασθούν τεχνικά, σωληνωτοί αγωγοί ή ράμπες στα σημεία συμβολής με τις παράπλευρες οδούς καθώς και στις θέσεις πρόσβασης στα αγροτεμάχια, όπως αυτές θα υποδειχθούν από την Υπηρεσία.

 

 

Previous ArticleNext Article