Ελασσόνα

Δήμος Ελασσόνας: Διαδραστικές συναντήσεις γονέων – Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) σε συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας σας καλεί να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», αυτή την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 18:15 μ.μ. – 20:00 μ.μ. το οποίο πραγματοποιείται για 9η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».

Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί), που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση με σκοπό την παρουσίαση θεμάτων σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.

1η Συνάντηση : Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024

«Εκφράσεις βίας ανηλίκων στο φυσικό και διαδικτυακό κόσμο»

Εισηγήτριες:

Ρίτα Μωραϊτάκη-Πικρού, Περιφερειακή Σύμβουλος Κεντρικού Τομέα “Αττική Μπροστά” Επιτροπή Ε.Ε.Ε.Ι. για τα δικαιώματα Παιδιών και Εφήβων & ενάντια στη βία των ανηλίκων- πρόγραμμα “ΦΟΙΒΟΣ”

Άρτεμις Κ. Τσίτσικα Αναπλ. Καθηγήτρια Παιδιατρικής – Εφηβικής Ιατρικής Ε.Κ.Π.Α. Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Επιστ. Υπεύθυνος Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) Β΄ Παιδ. Κλινική Ε.Κ.Π.Α. -Γ.Ν.Παίδων “Π. & Α. Κυριακού” Διευθύντρια ΠΜΣ «Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας» Πρόεδρος Ελληνικής Εταιρείας Εφηβικής Ιατρικής (Ε.Ε.Ε.Ι.)

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_qqzBcQUTRv-YfYoRnDAp2g#/registration

 

Previous ArticleNext Article