Ελλάδα

Αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει η 18χρονη που τη βίαζε ο 33χρονος «θείος» της

«Βίαζε την κόρη μου και ο 9χρονος γιος μου ήταν στο διπλανό δωμάτιο», λέει ο 50χρονος πατέρας που σκότωσε τον βιαστή της – Βρέθηκαν τα απειλητικά μηνύματα του 33χρονου

Νέα σοκαριστικά στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την πολύκροτη κατάθεση του 50χρονου που σκότωσε τον κουνιάδο του και βιαστή της κόρης του. Η 18χρονη σήμερα νεαρή γυναίκα βίωνε την φρίκη και δεν μιλούσε για χρόνια σε κανέναν. Ο πατέρας της έχασε τα λογικά του και στην κατάθεσή του στον ανακριτή, αναφέρθηκε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και σε άλλες λεπτομέρειες που σοκάρουν και τον πλέον ψύχραιμο παρατηρητή της υπόθεσης.

 

«Η κόρη μου, μου εκμυστηρεύτηκε ότι τις φορές που βιάστηκε από τον κουνιάδο μου ήταν παρών και το αγοράκι μου, που σήμερα είναι εννέα ετών και τον οποίο ο κουνιάδος μου άφηνε μόνο του στο άλλο δωμάτιο καθώς έκλεινε την πόρτα του δωματίου, όπου βρισκόταν με την κόρη μου. Ανησυχώ έντονα για την ψυχική του υγεία καθώς τώρα αντιλαμβάνομαι αντίδραση του όταν έβλεπε τον κουνιάδο μου. Μόλις τον έβλεπε έδειχνε αμέσως φοβισμένος αλλά τότε δεν είχα καταλάβει κάτι. Τώρα όμως είναι επιβεβλημένο να δεχθεί ψυχολογική υποστήριξη και να εξεταστεί από παιδοψυχολόγο, είπε μεταξύ άλλων ο 50χρονος στις δικαστικές αρχές.

Το παιδί μου έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Ο κατηγορούμενος ανέφερε στις δικαστικές αρχές πως ο βιοπορισμό ο δικός του και της οικογένειας του, πρωτίστως του ανήλικου παιδιού του που είναι ηλικίας 9 ετών και της κόρης του που είναι φοιτήτρια εξαρτώνται αποκλειστικά από την εργασία του, καθώς δεν έχουν οποιοδήποτε άλλο εισόδημα. «Η κόρη μου που είναι

ορφανή από μητέρα, με έχει απόλυτη ανάγκη για να την υποστηρίζω ψυχολογικά και οικονομικά καθώς είναι κατεστραμμένη συναισθηματικά και έχει φτάσει στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Δεν το ήξερα, μου το είπε η καθηγήτρια της και η ψυχολόγος», είπε, ο 50χρονος.

Όπως έγινε γνωστό από την ιατρική γνωμάτευση της ψυχιάτρου η οποία εξέτασε την 18χρονη, πριν το συμβάν στις 8-1-2024, διαπίστωσε ότι πάσχει από διαταραχή μετατραυματικού στρές, μετά από χρόνια σεξουαλική κακοποίηση, επαναλαμβανόμενους βιασμούς και εκβιασμούς, ενώ παρακολουθείται καθημερινά και χρήζει άμεσης

νοσηλείας.

 

Βρέθηκαν τα απειλητικά μηνύματα

Πάνω από 20 είναι τα μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό της 18χρονης κοπέλας και τα οποία επιβεβαιώνουν τον εφιάλτη που ζούσε όλα αυτά τα χρόνια η νεαρή.

Στα χέρια των αρχών βρίσκονται, μετά το αίτημα ανάκτησης των δεδομένων από το κινητό της 18χρονης, τα μηνύματα που έστελνε ο 33χρονος άνδρας που έπεσε νεκρός από το χέρι του γαμπρού του, ο οποίος πληροφορήθηκε ότι εκείνος ήταν ο άνδρας που παρενοχλούσε, βίαζε και εκβίαζε την 18χρονη σήμερα κόρη του.

Όπως ανέφερε ο ένας εκ των συνηγόρων του 50χρονου άνδρα, που αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος μετά τη διαφωνία ανακριτή και εισαγγελέα, Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι έχουν βρεθεί τα μηνύματα με τα οποία απειλούσε ο 33χρονος την νεαρή κοπέλα ενώ έχει ζητηθεί να γίνει έλεγχος στον υπολογιστή του, ώστε να εξεταστεί εάν υπάρχει και άλλο υλικό παιδικής πορνογραφίας.

«Έχουν βρεθεί τα μηνύματα που έστελνε, είναι πάνω από 20 και επιβεβαιώνουν απολύτως όσα είπε το κορίτσι. Επιβεβαιώνουν τη σεξουαλική κακοποίηση, τους βιασμούς και τον εκβιασμό. Έχουμε ζητήσει να γίνει έλεγχος στον υπολογιστή του για να εξαντλήσουμε τα περιθώρια, σε περίπτωση που βρεθεί υλικό παιδικής πορνογραφίας», είπε ο κ. Κούγιας.

Στο κουβάρι των εξελίξεων έρχεται να προστεθεί και η κατάθεση της αδερφής της 18χρονης κοπέλας, η οποία είπε ότι πριν από 8 μήνες περίπου ενημερώθηκε από την μικρή της αδερφή για τα όσα βίωνε.

«Πριν περίπου 8-9 μήνες η αδελφή μου μου είχε αναφέρει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος την είχε παρενοχλήσει. Η μικρή όμως δεν μου είχε αναφέρει κάτι για βιασμό. Το συζήτησα το θέμα με την άλλη μας αδελφή και αποφασίσαμε να στείλουμε την μικρή σε ψυχολόγο. Έκανε τότε μια συνεδρία», ανέφερε η αδερφή της 18χρονης.

Στην κατάθεση της 18χρονης αναφέρεται πως η περίοδος που εξομολογήθηκε στην μεγαλύτερη αδερφή της τα όσα βίωνε ήταν η περίοδος των Πανελληνίων, περίοδος που, μάλιστα, συνοδεύτηκε και από κρίσεις πανικού.

Είχε μιλήσει και σε μία καθηγήτριά της

Εκτός από τις αδελφές της που γνώριζαν εδώ και μήνες πως ο 33χρονος ήταν ο κακοποιητής της, η 18χρονη είχε μιλήσει και σε μια καθηγήτρια που είχε στο σχολείο.

«Ήρθε η καθηγήτρια μου στο σπίτι της αδελφής μου δεν θυμάμαι τι ώρα ήταν, με ξύπνησαν, λογικά ήταν μεσημέρι. Μετά το πρωινό πήρα το φάρμακο κι έπεσα για ύπνο. Στην καθηγήτρια μου είχα μιλήσει το προηγούμενο βράδυ ότι ο μπαμπάς τα έχει μάθει όλα. Της είχα μιλήσει γενικά γι’ αυτά που είχα περάσει στα παιδικά μου χρόνια, χωρίς να μπω σε λεπτομέρειες. Ήταν η ίδια περίοδος που είχα μιλήσει και στην αδελφή μου», ανέφερε η 18χρονη.

«Η αδελφή μας ήταν πιεσμένη από τις Πανελλήνιες εξετάσεις και ανέφερε ότι την είχε παρενοχλήσει ο συγκεκριμένος άντρας. Εγώ το έμαθα από την αδελφή μου. Τον περασμένο Αύγουστο που ξαναβρεθήκαμε όλες μαζί, η 18χρονη ανέφερε ότι είχε συνευρεθεί μαζί του, αλλά δεν είπε κάτι παραπάνω», δήλωσε η αδερφή της.

Οι περιγραφές των κοριτσιών για τις επίμαχες ημέρες ταυτίζονται, τονίζοντας πως ο πατέρας τους έκανε ό,τι έκανε για να τις προστατέψει.

«Το έκανε γιατί ήθελε να μας προστατέψει. Πήγαμε όλοι μαζί με τον δικηγόρο στην Αστυνομία, ενώ εγώ ενημέρωσα και την άλλη μας αδελφή να έρθει στην Αστυνομία», δήλωσε η μία αδερφή της 18χρονης, με την άλλη αδερφή της να συμπληρώνει «μίλησα στο τηλέφωνο με την αδελφή μου και πληροφορήθηκα ότι ο πατέρας μας έκανε κάτι πολύ κακό στον 33χρονο. Όπως είπε στην αδελφή μου, “έκανε ό,τι έπρεπε να κάνει σαν πατέρας”».

Στο μικροσκόπιο των ερευνών είναι και το βίντεο 36 δευτερολέπτων με το οποίο ο 33χρονος φέρεται να εκβίαζε την 18χρονη. Όπως κατέθεσε η ίδια στις Αρχές, έχει τραβηχτεί χωρίς να το γνωρίζει στο πατρικό της σπίτι. Η ίδια δεν θα ήταν μεγαλύτερη από 14 ετών, ενώ στο βίντεο φαίνονται καθαρά τα χέρια και το τατουάζ του 33χρονου.

thessaliatv.gr

Previous ArticleNext Article