Αθλητισμός

Δεν τρίτωσε το καλό για τον Π.Ο.Ε. – Δείτε το βίντεο

Δεν κατάφερε να τριτώσει το καλό για τον Π.Ο.Ε μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες μιας και γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 από την ψυχωμένη Φήκη που δίνει τη δική της μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία.

Ουσιαστικά το ματς τελείωσε για το συγκρότημα του Βαγγέλη Μόρα στο διάστημα 30΄-33΄ όπου και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 από τα τέρματα που σημείωσαν οι Ζέρβας και Σκόνδρας, πληρώνοντας αμυντικές αδράνειες.

Αν και το παιχνίδι θα είχε πάρει διαφορετική τροπή, αν το δοκάρι δεν σταματούσε την προσπάθεια του Γκουντρουμπή στο ξεκίνημα του ματς ενώ οι Ελασσονίτες είχαν κι άλλες δύο καλές στιγμές για να σκοράρουν.

Στην επανάληψη οι κυανόλευκοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, είχαν ορισμένες καλές στιγμές για να σκοράρουν αλλά στο 80΄ο Ζέρβας και πάλι έδωσε τη χαριστική βολή για το τελικό 3-0.

Ο Π.Ο.Ε τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε στο 70΄ο Περτζιόνι με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΦΗΚΗ (Μ. Μανούρας): Ντάσκας, Τζέλης, Γιαννούλας, Κατσαντώνης, Μακρής, Γεωργάκης Σκόνδρας, Ιωάννου, Τσιαφίτσας, Γκαντιάς, Ζέρβας.

Έπαιξαν και οι: Δρόσος, Καλαμαράς, Σιαμάντας, Κοντογιώργος.

Π.Ο.Ε (Β. Μόρας): Γκουτζουρέλας, Φουρκιώτης, Περτζιόνι, Λαγός, Νταμπώσης, Κοντοθανάσης, Αρσένης, Ματούλας, Γκουντρουμπής, Ματούλας, Καραγκούνης.

Έπαιξαν και οι: Τόλιος, Μουλτσιάς, Ιγγλέζος, Καραλούλης και Μπούσιας.

Πηγή: larisagoal.gr / video: goal-trikala.gr

Previous ArticleNext Article