Αθλητισμός

Δεύτερη ισοπαλία για τον Οικονόμο στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας”

Την δεύτερη εντός έδρας ισοπαλία παραχώρησε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος παρότι προηγήθηκε με 2-0 είδε τον ψυχωμένο Όλυμπο Γόννων να ισοφαρίζει σε 2-2, ενώ στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι παρέμεινε “ανοικτό” για οποιοδήποτε αποτέλεσμα.
Σε κάθε περίπτωση, με την εξέλιξη αυτή οι Τσαριτσανιώτες υποχώρησαν για πρώτη φορά φέτος από την κορυφαία θέση του πρωταθλήματος Α’ Κατηγορίας DeTox που προμηνύεται συναρπαστικό και πολύ πιο ενδιαφέρον από την αντίστοιχη περυσινή διοργάνωση.
Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα, οι “πράσινοι” απείλησαν με τον Ματούλα το σουτ του οποίου στην αριστερή γωνία του εξουδετέρωσε σε κόρνερ ο Μπαρμπαγιάννης, ενώ στο 8′ πανηγύρισαν το 1-0 χάρη στο διαγώνιο σουτ του Αντώνη Γκαραλιάκου.Η αντίδραση των φιλοξενουμένων υπήρξε άμεση και στο 17′ το σουτ του Μάντζιαρη από “θέση βολής” απέκρουσε σε κόρνερ πάνω από τα δοκάρια ο Ν.Δραχαλίβας, ενώ στο 27′ το απ’ευθείας φάουλ του Γελαλή έφυγε σύρριζα άουτ από το αριστερό δοκάρι.
Στο 35′ οι γηπεδούχοι έφθασαν στο 2-0 με εξαιρετικό σουτ του Θεόδωρου Γανού αλλά η ομάδα των Γόννων και πάλι αντέδρασε στο 42′ με τον Νίκο Γελαλή να αξιοποιεί από αριστερά με διαγώνιο σουτ την έμπνευση του Αθανασιάδη, μειώνοντας σε 2-1.Στο 58′ το παιχνίδι ήλθε στα ίσα (2-2), με σουτ του Αθανασιάδη το οποίο αλλοιώθηκε ελαφρά από την παρεμβολή του Μιφτάρι και κατέληξε στην αριστερή γωνία του Δραχαλίβα.
Από το σημείο εκείνο, η οποιαδήποτε εξέλιξη έδειχνε πιθανή και στο 72′ το σουτ του Ματούλα στην δεξιά γωνία του μπλόκαρε ο Μπαρμπαγιάννης, ενώ στο 75′ το σουτ του Αθανασούλη αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι.Οι Γοννιώτες από την πλευρά τους πλησίασαν στην ολική ανατροπή στο 84′ στην αντεπίθεση με τον Μάντζιαρη αλλά στο τετ-α-τετ ο τελευταίος νικήθηκε από τον Ν.Δραχαλίβα, ενώ στο 90’+2′ ο Μπαρμπαγιάννης απέκρουσε στην αριστερή γωνία του το επικίνδυνο σουτ του Ματούλα και στην επαναφορά ο Τσούτσας πλάσαρε στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
Με επιτυχία διαχειρίστηκαν τις απαιτήσεις του αγώνα ο διαιτητής Γιώργος Φακής και οι βοηθοί του Βασίλης Μάνος – Δημήτρης Μίχος.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης): Ν.Δραχαλίβας, Αθανασούλης, Ηλ.Γκαντούνας, Αυλογιάρης, Γανός, Μιφτάρι (87′ Ντούφας), Γκαραλιάκος (46′ Τσούτσας), Γκόλτσιος (46′ Κατσιαντώνης), Σεμερτζίδης, Ματούλας, Δριστέλας (74′ Στ.Δραχαλίβας).
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δημήτρης Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Αλεξίου, Ε.Μπούμπουλης, Περδίκης, Σέντζας, Κόκρας (81′ Κίτσιος), Γελαλής, Σερίφης, Αθανασιάδης (90’+3′ Κακούσιος), Μάντζιαρης, Γ.Ζαϊρές.
* Πριν την έναρξη του αγώνα, ο παρατηρητής Γιώργος Γκογκολέτσιος κατέθεσε συμβολικά ανθοδέσμη στο σημείο του γηπέδου στο οποίο υπάρχει προσωπογραφία του αείμνηστου Γιώργου Μητσιμπόνα.
Previous ArticleNext Article