Αθλητισμός

Δεύτερη διαδοχική ήττα στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” για τον Οικονόμο

Παρότι προηγήθηκε στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, δεν κατάφερε να αξιοποιήσει ουσιαστικά το προβάδισμα με αντίπαλο την ΑΕ Κιλελέρ, η οποία στο δεύτερο μέρος ανέλαβε τα ηνία του παιχνιδιού και έφθασε στην επικράτηση με 3-1, παραμένοντας σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.Από την πλευρά τους, οι “πράσινοι” γνώρισαν την δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα, γεγονός που τους οδήγησε σε βαθμολογική υποχώρηση.
Στο 9′ οι γηπεδούχοι “προειδοποίησαν” με την κεφαλιά του Αλεξόπουλου που έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 21′ άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Ντούφα που αξιοποίησε την εκτέλεση φάουλ του Καρβούνη.Με τον ίδιο τρόπο στο 26′ ο Αντωνίου υποχρέωσε τον Νούσια σε απόκρουση σε κόρνερ, ενώ στο 42′ ο Τσαριτσανιώτης τερματοφύλακας εξουδετέρωσε και το σουτ του Αναγνώστη.Τελικά, στο 43′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με κεφαλιά του Αντωνίου που αξιοποίησε το κόρνερ του Παπαγεωργίου, ενώ στο 45′ ο Βαγενάς έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-2 (απέκρουσε ο Καραμπίνας λίγο προ της γραμμής).
Στο 58′ ακυρώθηκε γκολ του Χασομέρη, καθώς υποδείχθηκε από τον α’ βοηθό σε θέση οφσάιντ συμπαίκτης του που καλυπτόμενος από ένα αντίπαλο επηρέασε την αντίδραση του αμυντικού και στο 64′ ο Κουβελάς με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Νούσια.Στο 67′ ο Νούσιας εξουδετέρωσε το τετ-α-τετ του Πανταζή, όπως και στο 84′ το σουτ του Κουβελά.Οι φιλοξενούμενοι επισφράγισαν την επιτυχία τους στο 90′ με σουτ του Βαγενά που από δεξιά έστειλε την μπάλλα στο απέναντι “παράθυρο” της εστίας.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Κώστας Στάικος με βοηθούς τους Θωμά Βαλιώτη – Μιλτιάδη Μπουρονίκο, με την ασυνήθιστη φάση του 58′ να προκαλεί τις περισσότερες συζητήσεις.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Γιώργος Λυκοκώστας – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Μιφτάρι (46′ Γεωργούλης), Μπουμπουνάρας, Καραμπίνας, Αλεξόπουλος, Αγρόδημος (81′ Δριστέλας), Ντούφας, Πούτας (65′ Αυλογιάρης), Κίτσιος (54′ Δ.Μουλτσιάς), Καρβούνης, Στ.Δραχαλίβας.
ΑΕ ΚΙΛΕΛΕΡ (Κώστας Κατσάρας): Κουτσιρίμπας, Πανταζής (68′ Χατζηλιάδης), Μπαρούτας, Τσακίρης, Αντωνίου, Αθ.Ντιντής (54′ Αργύρης), Κουβελάς (85′ Χατζησαββίδης), Παπαγεωργίου, Αναγνώστης (85′ Φασούλας), Χασομέρης, Βαγενάς.
* Πριν την έναρξη του αγώνα η ομάδα της ΑΕ Κιλελέρ δια του αρχηγού της Αλέξανδρου Κουβελά κατέθεσε συμβολικά ανθοδέσμη στο σημείο του γηπέδου, όπου υπάρχει η προσωπογραφία του αξέχαστου Γιώργου Μητσιμπόνα.
Previous ArticleNext Article