Συνάντηση  με τον Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλίας, Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δία Βίου Μάθησης, κ. Νίκο Λιούπα, είχε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης στο Δημαρχείο Μακρυχωρίου.

Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Νίκος Μητσογιάννης και η Πρόεδρος της Κοινότητας Μακρυχωρίου κα Καραπάνου – Μαγαλιού Άννα.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερο φιλικό κλίμα με αντικείμενο  την πορεία των έργων που υλοποιούνται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και αφορούν το Δήμο Τεμπών, καθώς και έργα που πρόκειται να υλοποιηθούν το προσεχές χρονικό διάστημα. Μεταξύ των έργων αυτών είναι η βελτίωση του ενδοδημοτικού οδικού δικτύου, η  αντιπλημμυρική προστασία, η αντικατάσταση οδοφωτιστικών με  LED, η αντικατάσταση και τοποθέτηση νέων στηθαίων στο επαρχιακό δίκτυο.

Ο δήμαρχος Τεμπών κ. Μανώλης σε σχετική δήλωσή του αναφέρει: «Ευχαριστούμε θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη για τη συνεχιζόμενη συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας με το Δήμο μας και ζητάμε την ανάληψη πρωτοβουλιών από μέρους του, όπου αυτό θεωρείται απαραίτητο για τη δρομολόγηση  αναγκαίων αναπτυξιακών έργων που θα δημιουργήσουν προοπτική για επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας στο δήμο Τεμπών».

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Νικόλαος Λιούπας, αντίστοιχα, τονίζει ότι:  «Η συνεργασία της Περιφερειακής και Δημοτικής Αρχής είναι αυτονόητη, οι ανάγκες είναι πάρα πολύ μεγάλες σε κάθε γωνιά του τόπου μας και οι πόροι περιορισμένοι. Γι’ αυτό οφείλουμε όλοι μας να είμαστε σοβαροί, να κινούμαστε στοχευμένα  και με πνεύμα εποικοδομητικής συνεργασίας, ώστε να πετύχουμε το καλύτερο και το πιο ωφέλιμο αποτέλεσμα για τους πολίτες μας».

Να σημειωθεί ότι ο κ. Μανώλης ήταν στενός συνεργάτης (πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου) του αείμνηστου δημάρχου Μακρυχωρίου Ζήση Λιούπα, πατέρα του σημερινού Αντιπεριφερειάρχη.