Λάρισα

Χρήστος Τσαμαδιάς: Μέσα στο 2021 δύο νέα καταστήματα WATT+VOLT σε Λάρισα και Ελασσόνα

Η WATT+VOLT αποτελεί τα τελευταία χρόνια έναν από τους κορυφαίους παρόχους ενέργειας στην Ελλάδα, διαθέτοντας το μεγαλύτερο δίκτυο φυσικών καταστημάτων σε όλη την χώρα και συνεχίζοντας να ανακτά έδαφος στον κόσμο του franchise με τη διεύρυνση του δικτύου των καταστημάτων της.

Σήμερα, αριθμεί περισσότερα από 47 καταστήματα στην Ηπειρωτική αλλά και τη Νησιωτική Ελλάδα και σχεδόν 200.000 πελάτες.

Με μέσο όρο ανάπτυξης δικτύου τα 2 νέα καταστήματα ανά μήνα η WATT+VOLT κέρδισε τον τίτλο της ταχύτερα αναπτυσσόμενης εταιρείας στην Ελλάδα σύμφωνα με τους Financial Times, ενώ κατέχει την 204η θέση στην Ευρώπη.

Η LarissaPress συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος στη Λάρισα κ. Χρήστο Τσαμαδιά, ο οποίος ανέλυσε τους στόχους και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η WATT+VOLT σε σχέση με τους υπόλοιπους παρόχους ενέργειας, τονίζοντας την ευελιξία εξυπηρέτησης που επιδεικνύει η εταιρεία καθ’ όλη τη διάρκεια του lockdown, και τέλος αποκαλύπτει την επέκταση του δικτύου καταστημάτων της στην Π.Ε. Λάρισας με ακόμη δύο.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαμαδιά, «κυρίαρχος στόχος της αναπτυξιακής πορείας της WATT+VOLT παραμένει η παροχή μιας ανεπανάληπτης και ολοκληρωμένης εμπειρίας στον πελάτη σε όποια γωνιά της Ελλάδας κι αν βρίσκεται.

Σε ένα κατάστημα WATT+VOLT και με τη βοήθεια του άρτια καταρτισμένου προσωπικού της, ο πελάτης μπορεί:

Να γνωρίσει τα πάντα γύρω από το ρεύμα και το φυσικό αέριο διαλέγοντας το πρόγραμμα που τον συμφέρει πραγματικά,

Να ανακαλύψει τον κόσμο της «έξυπνης» ενέργειας και να μετατρέψει το σπίτι του σε αυτόνομο προσφέροντάς του ασφάλεια αλλά και οικονομία».

Παράλληλα, ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η WATT+VOLT, σύμφωνα με τον κ. Τσαμαδιά, «είναι η συνεχής ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και προσφορών για τους υποψήφιους πελάτες, που προσφέρουν υψηλής ποιότητας, αξιόπιστες και ολοκληρωμένες ενεργειακές λύσεις, έχοντας μηδενικές εγγυήσεις για τον καταναλωτή».

Ταυτόχρονα, ο κ. Τσαμαδιάς επισημαίνει πως «η ευελιξία χαρακτηρίζει το δίκτυο της WATT+VOLT και αυτό αποδεικνύεται και στην πρωτόγνωρη κατάσταση της πανδημίας που βιώνουμε όλοι μας, καθώς τα καταστήματα της παραμένουν ανοιχτά δίπλα στους πελάτες της, προσφέροντας τις υπηρεσίες της και τηρώντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Οι πελάτες μας μπορούν να εξυπηρετηθούν και μέσω τηλεφώνου ή ίντερνετ, χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία στο κατάστημα. Εννοείται το ίδιο ισχύει και για τους υποψήφιους πελάτες μας, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ηλεκτρονική αίτηση προκειμένου να ενταχθούν στην WATT+VOLT».

Ακόμη, το δίκτυο καταστημάτων της WATT+VOLT στην περιοχή της Λάρισας ετοιμάζεται να μεγαλώσει κατά δύο καταστήματα μέσα στο 2021, καθώς σύμφωνα με τον κ, Τσαμαδιά, ετοιμάζεται το άνοιγμα ενός δεύτερου καταστήματος στην πόλη της Λάρισας και του πρώτου στην πόλη της Ελασσόνας.

Την ίδια στιγμή, ο κ. Τσαμαδιάς τόνισε πως η εταιρεία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό που μπορεί να ενημερώσει τους πολίτες σχετικά με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σε σπίτια και στέγες, ενώ σημείωσε πως ένα από τα μεγαλύτερα projects που βρίσκεται στα σκαριά στη χώρα μας είναι η ηλεκτροκίνηση και η WATT+VOLT αποτελεί αρωγό και σύμμαχο σ΄ αυτή την προσπάθεια, καθώς αναμένεται στο μέλλον να παρουσιάσει ειδικά προγράμματα κινητροδότησης για αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων, καθώς και να εγκαταστήσει σταθμούς φόρτισης.

Σε εξέλιξη, επίσης, είναι ο μεγάλος διαγωνισμός της WATT+VOLT για την κλήρωση ενός αυτοκινήτου Tesla, καθώς οι πελάτες της εταιρείας αλλά και όσοι ενταχθούν σε αυτή μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2021 θα μπορούν να λάβουν μέρος σε αυτή.

«Είμαι πολύ περήφανος για την ανάπτυξη που γνωρίζει η WATT+VOLT και ότι είμαι μέρος αυτής, καθώς αποτελεί μία ελληνική εταιρία που προσπαθεί διαρκώς να εξελίσσεται και να μεγαλώνει μέσα από την προσφορά καινοτόμων και αξιόπιστων υπηρεσιών προς τους πελάτες της. Ταυτόχρονα, με κάνει χαρούμενο το γεγονός πως καταφέρνουμε και ανταγωνιζόμαστε επάξια τις άλλες εταιρείες παροχής ενέργειας που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, οι οποίες όμως δεν είναι ελληνικές» καταλήγει ο κ. Τσαμαδιάς.

Του Θοδωρή Τσέτσιλα-larissapress.gr

Previous ArticleNext Article