Λάρισα

Χρήστος Καπετάνος στην εκδήλωση της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας Λάρισας: «Σπουδαίες διακρίσεις γεννούν τους επόμενους επιστήμονες της Λάρισας»

Ο Λαρισαίος βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Καπετάνος έδωσε το παρών στην καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση βράβευσης των μαθητών του νομού Λάρισας, οι οποίοι διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας κατά το σχολικό έτο 2022-2023.

Ο κ. Καπετάνος στο πλαίσιο της μεγάλης αυτής εκδήλωσης, πραγματοποίησε την βράβευση του μαθητού που πρώτευσε, απονέμοντας του τιμητικό δίπλωμα, τον οποίο και συνεχάρη για το ταλέντο του στα μαθηματικά και την αγάπη του για τη γνώση.

«Εξαιρετικά μυαλά συνθέτουν τους μελλοντικούς επιστήμονες της χώρας. Νιώθω ιδιαίτερη υπερηφάνεια βλέποντας τόσα παιδιά, μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων να διακρίνονται στους αντίστοιχους μαθηματικούς διαγωνισμούς της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας της Λάρισας. 

Νέοι που αγαπούν τη γνώση και την εξέλιξη τους μέσα από αυτή».

Αυτά δήλωσε ο Χρήστος Καπετάνος και συνέχισε:

«Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, όλων των βαθμίδων για τις σπουδαίες διακρίσεις τους, για την προσπάθεια που καταβάλουν για να φτάσουν ως εδώ, γιατί πίσω από κάθε επιτυχία κρύβεται πάντα σκληρή προσπάθεια και διάβασμα ατελείωτων ωρών. Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους εκπαιδευτικούς, αλλά και στους γονείς αυτών των παιδιών για τη στήριξη που τους προσφέρουν ώστε να κατακτήσουν αυτές τις διακρίσεις. 

Η γενιά αυτή αποτελείται από άξιους συνεχιστές των μεγάλων μαθηματικών μυαλών που έβγαλε η Ελλάδα και διακρίθηκαν σε παγκόσμιες θέσεις.

Εύχομαι να συνεχίσετε να προσπαθείτε για το καλύτερο και ο δρόμος της ζωής σας να είναι στρωμένος πάντα με επιτυχίες.

Συγχαρητήρια στο Νίκο Ζέρβα, στον Κώστα Καραμπάτσα και σε όλο το Δ.Σ.».

Previous ArticleNext Article