Αθλητισμός

Χωρίς νίκη και πάλι ο Οικονόμος, 1-1 με το Μαυροβούνι

Ύστερα από μία αναμέτρηση στην οποία κυριάρχησε η δύναμη αλλά και η ένταση, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” με τον κάτοχο της 3ης θέσης της βαθμολογίας ΑΟ Μαυροβουνίου και παρέμεινε για τέταρτο αγώνα χωρίς νίκη, χάνοντας – παράλληλα – την ευκαιρία να ξαναβρεθεί στην 6η θέση του πίνακα.
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των θυμάτων λόγω του σεισμού στην Συρία και την Τουρκία.
Στο 4′ από σέντρα του Δριστέλα, ο Δραχαλίβας σούταρε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 37′ οι δύο παίκτες άλλαξαν ρόλους και από την σέντρα του δευτέρου από δεξιά ο πρώτος με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ (1-0).
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι “προειδοποίησαν” στο 59′ με σουτ του Κ.Μπάγκα που απέκρουσε σε πρώτο χρόνο ο Νούσιας, ενώ στην συνέχεια καταλογίστηκε επιθετικό φάουλ και στο 67′ μετά από λανθασμένη απομάκρυνση αμυντικού, τελικός αποδέκτης της μπάλλας έγινε ο Β.Μπατζέλας που με συρτό σουτ ισοφάρισε.Στο 69′ ευθύβολο σουτ του Γανού προς την εστία του Μαυροβουνίου κόντραρε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε κόρνερ, ενώ στο 75′ σουτ του Πράππα από πολύ καλή θέση εξουδετέρωσε ο Νούσιας.
Στο 76′ σουτ του Βλαχάκη από τα όρια της μεγάλης περιοχής έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ριζόπουλου, ενώ στο 88′ αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο κεφάλι ο Μιφτάρι με τον αγώνα να διακόπτεται για τέσσερα λεπτά μέχρι να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του χτυπήματος και να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.Στο 90′ ο Πράππας βρέθηκε και πάλι σε επικίνδυνη θέση αλλά το “τελείωμά” του ήταν αρκετά ψηλότερα από το οριζόντιο δοκάρι.
Τον αγώνα διηύθυνε η Αλεξάνδρα Δεληγιάννη (συνεργάτες της οι Μιλτιάδης Μπουρονίκος – Δημήτρης Μίχος), η οποία στο 65′ διέκοψε την εξέλιξη του παιχνιδιού, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα στην κερκίδα.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Ντούφας, Πούτας (46′ Μπουμπουνάρας), Νικολακούλης, Γανός, Καραμπίνας, Τσούτσας, Μιφτάρι (88′ λ.τρ. Γκόλτσιος), Δριστέλας (73′ Δ.Μουλτσιάς), Στ.Δραχαλίβας, Βλαχάκης.
ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Αν.Ριζόπουλος, Δ.Μπάγκας, Στατήρης (82′ Κουκούτσης), Σκαφιδάς, Κ.Μπάγκας, Β.Μπατζέλας (90’+8′ Μουταφίδης), Θάνος (52′ Τατσέλος), Ν.Μπατζέλας, Φακίτσας (52′ Πράππας), Μπέτσης (90’+8′ Δ.Ριζόπουλος), Κακαζούκης.
Previous ArticleNext Article