Λάρισα

Χωρίς εκπλήξεις το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα – Ποιοι έρχονται, ποιοι «φεύγουν», ποιοί το σκέφτονται

Με την ημερομηνία των πρόωρων εθνικών εκλογών να έχει κατά πολλούς «κλειδώσει» στο τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου – αρχές Οκτωβρίου, τα φώτα πλέον στρέφονται στην προσπάθεια των κομματικών επιτελείων να καταρτίσουν τους εκλογικούς τους καταλόγους και να είναι έτοιμα στην προεκλογική περίοδο – εξπρές που έρχεται στα τέλη του καλοκαιριού.

Το ενδιαφέρον πάντως για το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Λάρισα πάντως, δεν ανταποκρίνεται των περιστάσεων και προπαντός του ότι το κόμμα αυτή την περίοδο όχι μόνον βρίσκεται στην εξουσία, αλλά καταγράφει προεξοφλημένη πρωτιά για τις επόμενες εκλογές στις δημοσκοπήσεις.

Την ίδια ώρα, γνώστες της «γαλάζιας» ανθρωπογεωγραφίας στη Λάρισα, εκτιμούν ότι λόγω της εξαιρετικά συμπυκνωμένης προεκλογικής περιόδου που έπεται και του λίγου χρόνου που θα υπάρχει για τους υποψηφίους, πέραν των γνωστών ήδη προσθηκών, δύσκολα θα δούμε κάποιο πρόσωπο – έκπληξη να μπαίνει στην εντεκαμελή λίστα.

Μία λίστα όπου φιγουράρουν ως εν ενεργεία βουλευτές οι κ.κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, Χρήστος Κέλλας και Στέλλα Μπίζου, αλλά και δύο νέα πρόσωπα που μπαίνουν στην κούρσα με αξιώσεις, ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Χρήστος Καπετάνος και η μηχανικός και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Λαρισαίων κ. Ρένα Καραλαριώτου.

Νέα Δημοκρατ’ια

ψηφοδελτιο

Λάρισα

Μετέωρο παραμένει το αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο τέως δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κώστας Τζανακούλης, μετά από δύο ανεπιτυχείς προσπάθειες στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο, με τις πιθανότητες πάντως να είναι υπέρ.

Ξανά στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να είναι ο γιατρός κ. Θεόφιλος Καραχάλιος. Επιθυμία να είναι εκ νέου υποψήφια έχει εκφράσει και η ειδική παιδαγωγός κ. Θεοδώρα Κάλλα, ενώ προβληματισμένες  εμφανίζονται οι δικηγόροι κ. Ελένη Αξιόγλου και κ. Αθηνά Σιαφαρίκα.

Στον αντίποδα, σίγουρα δε θα είναι υποψήφιος ο εκπαιδευτικός κ. Γιώργος Αδαμούλης ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στους κόλπους του νέου κόμματος του πρώην υπουργού Πάνου Παναγιωτόπουλου και ο επιχειρηματίας κ. Γιώργος Κατσιαντώνης που δείχνει να… “φλερτάρει” με το Δήμο Ελασσόνας. Σιγή ασυρμάτου επικρατεί στην περίπτωση του μοριακού βιολόγου και υποδιοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας κ. Γιώργου Καραβάνα, με προνομιακό συνομιλητή του, να λέει στο onlarissa.gr πως οι περισσότερες πιθανότητες γέρνουν προς την πλευρά της μη υποψηφιότητας, λόγω βεβαρημένου επαγγελματικού φόρτου.

Previous ArticleNext Article