Αθλητισμός

“Χόρεψε” και βράβευσε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Την ετήσια “χειμερινή” χοροεσπερίδα του πραγματοποίησε το βράδυ των Χριστουγέννων ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος επέλεξε αυτή την ευκαιρία για να τιμήσει και ένα σημαντικό μέρος της πλουσιότατης 70χρονης ιστορίας του.
Κατόπιν απόφασης που έλαβε το Δ.Σ. του συλλόγου, βραβεύθηκαν για την προσφορά τους (ως ποδοσφαιριστές αλλά και ως παράγοντες κάποιοι εξ αυτών) οι:
– Γιάννης Σπυράκης (λόγω απουσίας του, εκπροσωπήθηκε από την σύμβουλο Ιφιγένεια Βίτκου)
– Παναγιώτης Ξυνός (εξέπληξε τους παρευρισκόμενους και με τις τραγουδιστικές του ικανότητες)
– Νίκος Πάσχος (επισημάνθηκε ότι είχε βραβευθεί και από την ΕΠΣ Ν.Λάρισας για το ήθος του, καθώς δεν αποβλήθηκε ποτέ κατά την αθλητική του διαδρομή)
– Ευριπίδης Σκάντζος
– Κώστας Τσολάκης
– Δημήτρης Πάτσης
– Λουκάς Καραναστάσης
– Ανδρέας Φουρλής (λόγω απουσίας, εκπροσωπήθηκε από τον γιο του Στέφανο).
Πέρα από την ορχήστρα που είχε ανακοινωθεί, τους φίλους του Οικονόμου ανέλαβε να διασκεδάσει και ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Μουλτσιάς, ο οποίος δεν παρέλειψε να αφιερώσει και τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στον Βασίλη Τζιούργκανο, χαρακτηρίζοντάς τον “ψυχή” της ομάδας.
Πρέπει να προστεθεί ότι οι συγκεκριμένες βραβεύσεις ήταν οι πρώτες μιας σειράς ανάλογων κινήσεων που θα ακολουθήσουν και θα αφορούν μεταγενέστερους παλαιμάχους, πέραν αυτών που δραστηριοποιήθηκαν κατά την πρώτη 20ετία λειτουργίας και δράσης του Οικονόμου.
Previous ArticleNext Article