Λάρισα

Μπλόκο με τρακτέρ στον Τύρναβο ενόψει της επίσκεψης Γεωργαντά

Κλιμάκωση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων και μπλόκο στην ε.ο Λάρισας – Κοζάνης αποφάσισαν οι αγρότες του Τυρνάβου, στο πλαίσιο μαζικής σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο θέατρο «Μαξίμ».

Σύμφωνα με τις αποφάσεις που πάρθηκαν το μπλόκο με αγροτικά μηχανήματα και τρακτέρ θα στηθεί αργά το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου (14.30 – 15.00), ενώ θα προηγηθούν προσυγκεντρώσεις σε χωριά της επαρχίας Τυρνάβου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της LarissaPress πρόθεση των αγροτών είναι να απευθύνουν κάλεσμα στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργο Γεωργαντά, που θα επισκεφθεί την Κυριακή τον Τύρναβο στο πλαίσιο κομματικής εκδήλωσης, ώστε να συνομιλήσει μαζί τους στον χώρο της κινητοποίησης, δίχως να αποκλείεται να επιδιωχθεί συνάντηση και με άλλον τρόπο.

Εξάλλου, έντονος είναι ο προβληματισμός που καταγράφεται στις τάξεις των αγροτών με αφορμή τη ματαίωση της κινητοποίησης στα Φάρσαλα, ενώ για το θέμα αναμένεται να υπάρξει σχετική ανακοίνωση, με τους αγροτοσυνδικαλιστές να επικεντρώνονται προς το παρόν στην κλιμάκωση και τα υφιστάμενα μπλόκα, καλώντας σε συσπείρωση και συμμετοχή για την ικανοποίηση των αιτημάτων.

larissapress.gr

Previous ArticleNext Article