Αθλητισμός

Άρεσε παρά την ήττα ο Π.Ο.Ε. στο πρώτο του φιλικό (ΦΩΤΟ)

Δυνατό και χρήσιμο το πρώτο φιλικό τεστ για τον Π.Ο. Ελασσόνας, που – παρά τις δικαιολογημένες απουσίες τους – παρουσίασε πολύ καλή αγωνιστική εικόνα, ήταν «ορεξάτος» και μαχητικός απέναντι στον φιλόδοξο και με υψηλούς στόχους φέτος Πιερικό.
Μετά από ένα ενδιαφέροντα φιλικό αγώνα(…δύο ημιχρόνων των 40΄), με πολλές δυνατές μονομαχίες και τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει και στις δύο περιοχές(…κάποια διαστήματα θύμιζε αγώνα πρωταθλήματος) τελικά ο φιλοξενούμενος Πιερικός επικράτησε με 1-0 . Το γκολ πέτυχε ο Κυπαρίσσης, στο 75΄ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Γούπου. Ευκαιρίες για γκολ χάθηκαν από τους Καραγκούνη, Καραμούλα, Ρολάντ, Κωνσταντινίδη, Τσιάκο(Π.Ο.Ε.) και Μυρωτή, Κυπαρρίση, Καλαϊτζή(Πιερικός).
Η ομάδα της Ελασσόνας με την εμφάνιση της άφησε πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων. Χαρακτηριστικό είναι ότι η κερκίδα χειροκρότησε με θέρμη και επανειλημμένα την πρώτη παρουσία των Ελασσονιτών παικτών στον αγωνιστικό χώρο, επιβραβεύοντας τις προσπάθειες τους.
Τον αγώνα παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και των δύο ομάδων, ενώ δεν πέρασε απαρατήρητη η παρουσία στις κερκίδες του προέδρου του Π.Ο.Ε. Άλκη Χατζηβασίλη και του νέου επενδυτή – διοικητικού «ηγέτη» της ομάδας της Κατερίνης Τομ Παπαδόπουλου, που παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα, πλαισιωμένοι από συνεργάτες τους.
Όπως και νάχει, οι προπονητές Νίκος Φώλλας και Γιώργος Καμπερίδης έβγαλαν ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα για την αγωνιστική κατάσταση των διαθέσιμων ποδοσφαιριστών τους, και ενώ η προετοιμασία τους συνεχίζεται.
Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι κ. Κοντογιώργος, Δίχρης, Στεργιόπουλος.
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ(Νίκος Φώλλας): Γούπος, Καραμούλας, Κορτσάρι, Κριεζής, Περτζιόνι, Ζιαγκλιαβός, Γκαμπέτας, Κωνσταντινίδης, Ρολάντ, Τσιάκος, Καραγκούνης.
Αγωνίστηκαν ακόμη και οι: Γκανάτσιος, Αγρογιάννης, Χατζηβασίλης, Παπαϊωάννου.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ(Γιώργος Καμπερίδης): Σεμιτσίδης, Μπαλάφας, Τσακνάκης, Ζαζόπουλος, Γαβρίδης, Κυπαρίσσης, Καλαϊτζής, Οικονομίκος Μάριος, Μυτακίδης, Μακρίδης, Παπαδόπουλος.
Χρησιμοποιήθηκαν ακόμη και οι: Δεληγιάννης, Κουρνούτης, Κουκοδήμος, Στραβογιάννης, Μαυρίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Κραγιόπουλος, Παπαδημητρίου, Αδαμόπουλος, Μυρωτής, Οικονομίκος Κώστας, Ανανιάδης, Σιδηρόπουλος.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ελευθερία») – Του Γιάννη Μουκίδη

Previous ArticleNext Article