Αθλητισμός

Απολογισμός και νέα ισχυρή διοίκηση στον Π.Ο. Ελασσόνας

Μόλις λίγες ημέρες μετά τους πανηγυρισμούς για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, ο

Π.Ο. Ελασσόνας προχώρησε στην τακτική εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση των μελών του και σε αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας διοίκησης.
Η όλη διαδικασία έγινε προχθές Τρίτη το βράδυ, στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ελασσόνας, με τη συμμετοχή των οικονομικά τακτοποιημένων μελών.
Αρχικά, η διαδικασία είχε σύντομη ενημέρωση – τοποθέτηση του γενικού γραμματέα του συλλόγου Σίμου Ξενίδη, που υπενθύμισε στους παρισταμένους για τα προβλεπόμενα στο καταστατικό.
Ακολούθησε ενημέρωση για το έργο της διετίας από τον πρόεδρο του Π.Ο.Ε. Άλκη Χατζηβασίλη, που, ανάμεσα στα άλλα, «κατέθεσε» προς το σώμα:
«Κάνοντας τον απολογισμό του αγωνιστικού έτους 2019-2020, θα ήθελα να σταθώ στις επιπτώσεις της πανδημίας και τη διακοπή του πρωταθλήματος, που βρήκε την ομάδα μας να είναι δεύτερη στη βαθμολογία, με άδικο τρόπο. Οι έντονες διαμαρτυρίες μας και η κινητοποίηση όλων μας, τοπικών αρχών και συλλόγων της Επαρχίας μας κατάφεραν ώστε να γίνει δεκτό το δίκαιο αίτημα μας για άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Θέλω και από αυτό το βήμα να ευχαριστήσω για άλλη μία φορά τον σεβασμ. μητροπολίτη μας κ. Χαρίτωνα, τη βουλευτή της επαρχίας μας κ. Στέλλα Μπίζιου, τον δήμαρχο Ελασσόνας κ. Νίκο Γάτσα, τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ. Λάρισας κ. Δημ. Μπουχλαριώτη και όλους τους συλλόγους της επαρχίας που στάθηκαν στο πλευρό μας και έτσι στο τέλος πετύχαμε τον στόχο μας. Τους ευχαριστώ ιδιαιτέρως έναν έναν ξεχωριστά.
Στα δύο χρόνια που βρισκόμαστε στη διοίκηση της ομάδας, καταφέραμε όλοι μαζί, την πρώτη χρονιά να πάρουμε το Κύπελλο και το δεύτερο χρόνο να ανεβούμε στη Γ’ Εθνική.
Όσον αφορά στην οικονομική διαχείριση, οι πόροι του σωματείου μας προήλθαν από τα μέλη του Δ.Σ., τις διαφημίσεις, τους χορηγούς μας, τους οποίους ευχαριστώ ιδιαιτέρως, τα εισιτήρια και τις εκδηλώσεις του σωματείου, ημερολόγια, χοροεσπερίδα και άλλα. Ακόμη, θεωρούμε επιτυχία το άνοιγμα των Ακαδημιών του Π.Ο.Ε., υποσχόμενοι την ενίσχυσή τους και τη βελτίωση των προσφερομένων υπηρεσιών προς τους νέους της επαρχίας μας.
Ως διοίκηση θεωρούμε ότι πετύχαμε τους αντικειμενικούς μας στόχους. Με αυτό το δεδομένο ζητώ την υποστήριξή σας και για δεύτερη θητεία και υποσχόμαστε ότι η αγαπημένη μας ομάδα, θα πρωταγωνιστήσει εκ νέου και στη Γ’ Εθνική και εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν γι’ αυτό».
Στη συνέχεια, ο ταμίας του συλλόγου Μιχάλης Πάκας παρουσίασε τον οικονομικό απολογισμό της αγωνιστικής χρονιάς που τελείωσε.
Ακολούθησε η έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού και η απαλλαγή της απερχόμενης διοίκησης από τυχόν ευθύνες στη διάρκεια της θητείας της.
Τέλος, με εφορευτική επιτροπή, αποτελούμενη από τα μέλη Γιώργο Κουκούλη, Αλέξανδρο Χατζή και Βασίλη Αγοραστό και την παρουσία νομικού πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία.
Το νέο 13μελές διοικητικό συμβούλιο αποτελούν οι παρακάτω (κατά αλφαβητική σειρά): Αγοραστός Χρήστος / Δατσογιάννης Τάσος / Ζυγούρης Βασίλης / Καραγιάννης Θανάσης / Κατσαβός Χάρης / Μπίζιος Θανάσης / Μωυσίδης Παναγιώτης / Ξενίδης Σίμος / Ουσταμπασίδης Γεώργιος / Πάκας Μιχάλης / Τσακίρης Παντελής / Τσιόγκας Περικλής / Χατζηβασίλης Άλκης.
Αναπληρωματικά μέλη: Βαλιώτης Νίκος / Γαλανός Σταύρος / Νίκου Μιλτιάδης / Παναγιωτίδης Ηλίας / Σαμαράς Βασίλης.
Εξελεγκτική Επιτροπή: Δήμος Βασίλης / Ιωαννίδης Στέλιος / Χατζής Αλέξανδρος.
Αναπληρωματικά μέλη Εξελεγκτικής Επιτροπής:
Μπαγιώτας Χρήστος / Παναγιωτίδης Θεόδωρος.
*Όπως έγινε γνωστό, τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει η καθιερωμένη πρώτη συνεδρίαση, για την κατανομή των αξιωμάτων και των καθηκόντων μεταξύ των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε») Του Γιάννη Μουκίδη-eleftheria.gr

Previous ArticleNext Article