Ελασσόνα

Ανοίγουν οι προεγγραφές του 10ου Επετειακού Faethon Olympus Marathon «Απόστολος Τσουρέκας».

Τη Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021 και ώρα 00:01 π.μ. ανοίγουν οι προεγγραφές του 10ου Επετειακού Faethon Olympus Marathon «Απόστολος Τσουρέκας».

 

Ευελπιστούμε η κατάσταση με τον Κορωνοϊό να ομαλοποιηθεί ώστε να έχουμε τη δυνατότητα όλοι μαζί να τρέξουμε και να γιορτάσουμε την 10η έκδοση του αγαπημένου μας αγώνα στο μυθικό βουνό στις 10-11 Ιουλίου 2021!!!

 

Οι εγγραφές θα ανοίξουν σε 2 φάσεις:

 

1η Φάση: Στις 15 Μαρτίου θα ανοίξει η ηλεκτρονική πλατφόρμα εγγραφών όπου κάθε αθλητής μπορεί να κάνει προεγγραφή αλλά δεν θα προχωράει σε πληρωμή.

2η Φάση: Μόλις οριστικοποιηθεί η δυνατότητα διεξαγωγής αγώνων σε εξωτερικό χώρο, η διοργάνωση με Δελτίο Τύπου αλλά και με προσωπικό email θα ενημερώσει τους αθλητές ότι μπορούν να προχωρήσουν στην πληρωμή του αντίτιμου.

 

Σε κάθε περίπτωση η διοργάνωση θα κρατάει ενήμερους τους αθλητές για οτιδήποτε αφορά την πορεία της Πανδημίας, τα υγειονομικά πρωτόκολλα και την πορεία των προεγγραφών (δεν υπάρχει όριο).

 

Για το 2021 η διοργάνωση αποφάσισε ότι θα διεξαχθούν και οι 3 αγώνες

  • 10 Ιουλίου: Faethon Trail 14k +400
  • 11 Ιουλίου : F.O.M 44k +3600
  • 11 Ιουλίου: Rupicapra 20k +1500

παράλληλα με επετειακές εκδηλώσεις για την 10η χρονιά του αγώνα!

 

Η οικογένεια του F.O.M θα κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να δώσει την ευκαιρία σε όλους σας να τρέξετε στον Όλυμπο στην 10η έκδοση του απόλυτου Sky Running αγώνα που από φέτος ανήκει και στην οικογένεια της HARTA!

 

Ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε όλους στον Κοκκινοπλό στις 10-11 Ιουλίου!!!

 

Previous ArticleNext Article