Ελασσόνα

Άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Ελασσόνα

Στο κάλεσμα του Δήμου Ελασσόνας για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου το βράδυ της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου, μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρόν στην κεντρική πλατεία, για να χαρούν την εκδήλωση και την πόλη που έγινε λαμπερή και Χριστουγεννιάτικη.

Ο δήμαρχος κ. Νικ. Γάτσας δήλωσε: «Με την ευκαιρία της εκδήλωσης για το άναμμα του Χριστουγεννιατικου δέντρου στην Ελασσόνα θέλω να ευχηθώ σε όλες και όλους Καλές Γιορτές με υγεία και ευτυχία. Η σκέψη όλων μας είναι στα άτομα που αυτές τις ημέρες έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για συντροφιά, φροντίδα και προστασία. Τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας, τα άτομα με αναπηρία και τα παιδιά. Θα είμαστε δίπλα τους, για να τους προσφέρουμε αγάπη, χαρά και συνδρομή. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ».

Μικρά παιδιά παρά το τσουχτερό κρύο, και με όλα τα μέτρα προστασίας (λόγω covid 19) έδωσαν το σύνθημα και το δέντρο φωταγωγήθηκε. Ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με μελωδίες της Φιλαρμονικής του Δήμου. Τις επόμενες μέρες συνεχίζεται το εορταστικό πρόγραμμα του Δήμου με εκδηλώσεις σε δημοτικές ενότητες.

 

 

Previous ArticleNext Article