Αθλητισμός

Ανακοίνωση για το ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε ο Ευαγγέλου

Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαμαρτύρεται έντονα για το ανύπαρκτο πέναλτι που καταλόγισε ο Ευαγγέλου, χωρίς προηγουμένως να ενημερωθεί από το VAR και αφού προηγουμένως ο Crespo και ο Sznaucner, μπροστά στα μάτια του 4ου διαιτητή Τσαγκαράκη κρατούσαν από τον λαιμό τον Μπέρτο, για να μην μπει στον αγωνιστικό χώρο και έτσι ανενόχλητοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ να δημιουργήσουν την φάση του ανύπαρκτου πέναλτι.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θα στείλει στον κ. Κλάτεμπεργκ το video του αγώνα και συγκεκριμένα όλες τις φάσεις που ο Ευαγγέλου άφηνε ατιμώρητους σε κάθε στημένη φάση επιθετικά φάουλ, αλλά και την τελευταία φάση του αγώνα όπου οι Ευαγγέλου και Τσαγκαράκης άφησαν τους Crespo και Sznaucner να κρατάνε εκτός γηπέδου τον Μπέρτο και έτσι ο ΠΑΟΚ έπαιζε σε αυτή την φάση με 11 παίκτες έναντι 10 και μάλιστα ο παίκτης που κρατιόταν εκτός του γηπέδου, ήταν ο Μπέρτος που κάλυπτε τον χώρο στον οποίο κινήθηκε ο Swiderski και ο οποίος ξεγέλασε τον διαιτητή και κέρδισε το ανύπαρκτο πέναλτι.

Μας έχει κάνει αληθινή εντύπωση στην Λάρισα και έχει προκαλέσει αγανάκτηση σε όλη την Λάρισα, ότι η Nova και οι σχολιαστές της, ούτε έδειξαν ξανά ποτέ την φάση γεγονός πρωτοφανές για φάση που καθορίζει το αποτέλεσμα.

Previous ArticleNext Article