Λάρισα

Αγρότες: Κλείνουν συμβολικά τη νέα εθνική οδό στον Πλατύκαμπο σήμερα στις 4 το μεσημέρι

Να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις από σήμερα Τετάρτη αποφάσισαν και οι Λαρισαίοι αγρότες στο πλαίσιο του πανθεσσαλικού συντονισμού μετά τη χθεσινοβραδινή σύσκεψη στην Καρδίτσα.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, η απόφαση είναι «στις 4 νωρίς το απόγευμα να κλείσουν οι δρόμοι από τα μπλόκα, να υπάρξει μία συντονισμένη κίνηση ως κλιμάκωση αυτής της κινητοποίησης για να φανεί ο συντονισμός και η αποφασιστικότητα απέναντι στην κυβέρνηση». Στον Πλατύκαμπο αναμένεται αναδιάταξη των τρακτέρ επί της οδού Βόλου, ενώ αναμένεται οι αγρότες να ανέβουν πεζοί στην Εθνική Οδό αποκλείοντας την συμβολικά για 10 λεπτά.

Σχολιάζοντας τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, ο κ. Μαρούδας σημείωσε σκωπτικά πως «έστω κι αυτές οι ανακοινώσεις είναι κάτω από την πίεση των τρακτέρ, των μπλόκων και της μαζικής συμμετοχής. Αυτό να το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι αγρότες και όσοι δεν το έχουν κάνει μέχρι τώρα να το κάνουν για να ενισχυθούν κι άλλο τα Θεσσαλικά μπλόκα. Η στάση της κυβέρνησης έχει αλλάξει την τελευταία εβδομάδα και από υποκινούμενοι αγρότες γίναμε αγρότες που έχουμε δίκιο… Η εξαγγελία για την αρωγή έως 10.000 ευρώ καλύπτει ένα μικρό μέρος της ζημιάς…»

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article