Ελασσόνα

Αγοραστός: Ανακατασκευάζεται ο δρόμος μετά τη γέφυρα Βλαχογιαννίου” (βίντεο)

Την σύμβαση για την ανακατασκευή του δρόμου μεταξύ Μεσοχωρίου – Βλαχογιαννίου – Βαρκός υπέγραψε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός. “Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού ενός εκατομμυρίου ευρώ για την συντήρηση και ανακατασκευή ενός δρόμου περίπου 18 χιλιομέτρων, που χάλασε εξαιτίας του σεισμού και άλλων γεωλογικών φαινομένων που επικράτησαν στην περιοχή”.

Πράσινα σημεία στο Δήμο Λαρισαίων

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας αναφέρθηκε ακόμη και στην έγκριση τοποθέτησης πράσινων σημείων στο δήμο Λαρισαίων, με την προμήθεια 2950 κάδων για την διαχείριση των ογκωδών απορριμμάτων και της οικιακής κομποστοποίησης, όντας η πρώτη Περιφέρεια στην Ελλάδα που εφαρμόζει τον στόχο της στρατηγικής της βιώσιμης ανάπτυξης.

Πίεση προς τις εταιρείες να ολοκληρωθούν όσο πιο γρήγορα γίνεται τα έργα

Ακόμη, ο κ. Αγοραστός τοποθετήθηκε για το ζήτημα της ολοκλήρωσης των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, τονίζοντας πως “οι ανάδοχες εταιρείες δεν έχουν το ρυθμό τον οποίο επιθυμούμε, θέλουμε να ολοκληρωθούν πιο γρήγορα τα έργα και εντολή μας προς τις τεχνικές υπηρεσίες είναι να πιέζουν ώστε να ολοκληρώνουν όσο πιο σύντομα γίνεται τα έργα, καθώς αν οι εταιρείες ακούγανε και στο παρελθόν, θα είχανε προλάβει τις ανατιμήσεις των υλικών”.

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article