Λάρισα

Χρήστος Καπετάνος:Υποψήφιος στη Λάρισα τον Νομό που ξέχασε για 4,5 χρόνια

Μόνο θυμηδία και κλαυσίγελο προκάλεσε η σημερινή ανακοίνωση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα.

          Οι φήμες για απανωτές αρνήσεις επιβεβαιώθηκαν και ο φόβος ενός ισχνού ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ με την συμμετοχή ενός πολιτικά άστεγου βουλευτού των ΑΝΕΛ, οδήγησε τον Αλέξη Τσίπρα να συμπληρώσει τη θέση του ενδέκατου στο ψηφοδέλτιο με τη δική του συμμετοχή.

          Υποψήφιος στη Λάρισα λοιπόν, τον Νομό που ξέχασε για 4,5 χρόνια. Τον Νομό που οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι, τον σήκωναν κάποτε στις καρότσες των αγροτικών τους μηχανημάτων γιατί ξεγελάστηκαν από τα ψέματα και τις κίβδηλες υποσχέσεις του.

           Τον απερχόμενο πρωθυπουργό κ.Τσίπρα, η ιστορία θα τον καταγράψει ως τον άνθρωπο που απογοήτευσε κρυπτόμενος απ’ τον ελληνικό λαό και τα προβλήματά του για 4,5 χρόνια και καταποντίστηκε εμφανιζόμενος στις Ευρωεκλογές με μια πανελλαδική διαφορά 9,5 ποσοστιαίων μονάδων και στο νομό Λάρισας που θέλει να πολιτευτεί, με 11 ποσοστιαίες μονάδες.

         Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση των συμπολιτών μας και για τις εθνικές εκλογές. Είμαστε λοιπόν πεπεισμένοι πως με την ψήφο τους στις 7 Ιουλίου από τη Λάρισα, θα δώσουν ένα απόλυτο μήνυμα αποδοκιμασίας του Αλέξη Τσίπρα. Κυρίως όμως, είμαστε πεπεισμένοι πως οι συμπολίτες μας θα δώσουν ένα σαφέστατο μήνυμα ΝΙΚΗΣ της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και του ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, για μια αυτοδύναμη Ελλάδα.

ΧΡΗΣΤΟΣ Δ.ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟ.Δ.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ Ν.Δ.

Previous ArticleNext Article