Ελασσόνα

Στέλλα Πακάκη: Αφού τελείωσαν οι εκλογές…

Με αυτό το μήνυμα θελω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν στο ψηφοδέλτιο της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ στις περιφερειακές εκλογές. 
Δικαίωσαν την επιλογή μου να συστρατεύτω σ’ αυτό τον συνδυασμό που όλοι αυτοί που το συνέθεσαν είναι όλοι άνθρωποι με ιδιαίτερο ήθος, αξιοπρέπεια, πνευματικό ανάστημα και κυρίως έντιμοι
Έξω από αριθμούς, ποσοστά, εκτιμήσεις κ.λ.π. η αποτίμηση έχει για μένα θετικό πρόσημο.
Όλον αυτόν τον καιρό είχα την ευκαιρία να γνωρίσω νέους ανθρώπους και να κουβεντιάσουμε για τα προβλήματα που τους απασχολούν (ανεργία, ερήμωση της επαρχίας, φτώχεια).
Η εκλογική διαδικασία και η προεκλογική μάχη για μας στη ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ δεν έχει να κάνει με εκλογική αριθμητική ούτε με προσωπικές αντεγκλήσεις και εμπάθειες.
Στόχος μας είναι να βρισκόμαστε μαζί με όλους τους ανθρώπους της δουλειάς και να αγωνιζόμαστε για ένα καλύτερο μέλλον. Να εναντιωνόμαστε και να προσπαθούμε να ανατρέπουμε τα αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, της Ν.Δ. και του ΚΙΝΑΛ.
Να τσακίσουμε το έκτρωμα του ναζιστικού μορφώματος.
Ο Λαός για όλους αυτούς είναι εμπόρευμα για ξεπούλημα σε όποιον δώσει την καλύτερη τιμή. Από τώρα και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια οι υποψήφιοι κύριοι με τα ακριβά αυτοκίνητα και οι στιλάτες υποψήφιες κυρίες δεν θα σου χτυπήσουν την πλάτη και δεν θα σταματήσουν να δώσουν το χέρι σε κανέναν. Άρπαξαν την ψήφο του λαού και τρέχουν να την εξαργυρώσουν στα πολιτικά και οικονομικό αφεντικά.
Ο λαός πάλι στην άκρη να παλεύει για την καθημερινότητα του μαζί με την απογοήτευση και τις ψεύτικες υποσχέσεις. Το ΚΚΕ και η ΛΑΪΚΉ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗ όμως είναι πάντα στο πλευρό του λαού. Πάντα είναι μπροστά στους αγώνες για κοινωνική δικαιοσύνη και προκοπή στους χώρους δουλειάς στα σχολεία στην κοινωνία.
Προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά ήρθα πιο κοντά σε νέους ανθρώπους που από τις θέσεις της ΛΑΪΚΉΣ ΣΥΣΠΕΊΡΩΣΗΣ διαμορφώνουν πολιτική συνείδηση μέσα στην οικονομική κρίση όπου εύκολα βρίσκουν θέση ο συμβιβασμός και η πολιτική υποβάθμισή.
Ευχαριστώ όλους αυτούς που με στήριξαν και ιδιαίτερα εκείνους που προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους. Μου προσέφεραν γενναιόδωρα την εμπιστοσύνη τους και τη δυνατότητα να προβάλω τις σκέψεις και τα επιχειρήματα μου.
Με ιδιαίτερη τιμή και αποδίδοντας τα εύσημα σε όλους αύτους.
Στέλλα Πακάκη

Previous ArticleNext Article