Ελασσόνα

Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση, η Στέλλα Πακάκη και ο Παναγιώτης Νούσιας

Το απόγευμα της Τρίτης 12 Μάρτη, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου έγινε η παρουσίαση του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, που στηρίζεται από το ΚΚΕ καθώς και των βασικές θέσεων της για τις περιφερειακές εκλογές του ερχόμενου Μάη.

Την παρουσίαση έκανε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Τάσος Τσιαπλές, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Αθανάσιος Αθανασιάδης, Γιάννης Αρζομανίδης, Μαριλένα Θωμοπούλου και Χαράλαμπος Μπακούλας.

Στην ομιλία του ο Τάσος Τσιαπλές τόνισε, πως: «το ψηφοδέλτιο της “Λαϊκής Συσπείρωσης” Θεσσαλίας για την Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας, αποτελείται από ανθρώπους αγωνιστές από το εργατικό κίνημα, από το αγροτικό κίνημα, από τους αυτοαπασχολούμενους, από επιστήμονες που είναι στην υπηρεσία του λαού, από γυναίκες και νέους, που προέρχονται από το ΚΚΕ, αλλά και από αγωνιστές που είχαν άλλες πολιτικές πεποιθήσεις παλιότερα και τώρα συμπορεύονται σ’ αυτόν το δύσκολο μα ωραίο δρόμο του αγώνα μας, όχι μόνο στις πολλαπλές εκλογικές μάχες, αλλά και μετά από αυτές».

Στην εκδήλωση το παρόν έδωσε μεταξύ άλλων και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ελασσόνας, Δημήτρης Αβρανάς.

Υποψήφιοι από την Ελασσόνα θα είναι οι:

ΝΟΥΣΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ- Οικοδόμος. Γεννήθηκε και κατοικεί στη Τσαριτσάνη. Είναι Πρόεδρος του Σωματείου Οικοδόμων Ελασσόνας. Αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στον Οικονόμο Τσαριτσάνης, ποδοσφαιρική ομάδα Γ’ Εθνικής.

ΠΑΚΑΚΗ ΣΤΕΛΛΑ– Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός Έργων Υποδομής. Σήμερα εργάζεται ως ελεύθερη επαγγελματίας στο εμπόριο στην Ελασσόνα, όπου κατοικεί. Είναι Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων του Γενικού Ενιαίου Λυκείου Ελασσόνας και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ του Συλλόγου Μικρασιατών επαρχίας Ελασσόνας.

Previous ArticleNext Article