Ελασσόνα

Το γραφείο τύπου του δήμου Ελασσόνας απαντάει στον κ. Σαχινίδη

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Από το γραφείο τύπου του δήμου Ελασσόνας, σε όσα υποστηρίζει σε ανακοίνωσή του ο κ. Σαχινίδης, σημειώνονται τα εξής:

Με τη νέα του ανακοίνωση ο κ. Σαχινίδης αποδεικνύει, πιο ξεκάθαρα από ποτέ αυτή τη φορά, πως γνωρίζει καλά ότι αν δεν ασχοληθεί με τον δήμαρχο Ελασσόνας, δεν θα ασχοληθεί κανείς άλλος με τον ίδιο.

Έχοντας χάσει πλέον το μέτρημα των επιθέσεων που έχει πραγματοποιήσει ο ίδιος εδώ και τέσσερα χρόνια εναντίον του Δημάρχου Ελασσόνας, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να εκτυπώσει και αφίσες με βαρύτατους χαρακτηρισμούς εναντίον του Δημάρχου, αντιλαμβανόμαστε πως πλέον έχει ξεφύγει πέρα από κάθε όριο λογικής: κρατάει αυθαιρέτως για τον εαυτό του το δικαίωμα της «προστασίας μιας πολιτιστικής κληρονομιάς» γιατί, όπως λέει ο ίδιος, «φοβάται» τη συντεταγμένη πολιτεία(!), -η οποία πράττει πάντοτε βάσει νόμιμων αποφάσεων- και θεωρεί πως ο ίδιος είναι ο ιεροκήρυκας της ηθικής.

Επειδή λοιπόν στον τόπο αυτό όλοι γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας, επειδή κάθε ανοχή έχει και τα όρια της, και επειδή είναι πολύ εύκολο με την περιουσία που ανήκει στους πολίτες να βγαίνει κανείς από την ανωνυμία του, καλούμε τον κ. Σαχινίδη, άμεσα, να παραδώσει τα κλειδιά ενός κτιρίου που δεν ανήκει στον ίδιο, αλλά στους πολίτες της επαρχίας, και να σταματήσει κάθε συκοφαντική συμπεριφορά γιατί πλέον τον λόγο θα έχει η δικαιοσύνη.

Υ.Γ: Κάθε πολίτης, πόσο μάλλον ένας «Δρ.» γνωρίζει, ή έστω οφείλει να γνωρίζει, πως κάθε εκλεγμένη αρχή κρίνεται για το έργο της, αλλά και για τα λάθη και τις παραλείψεις της, στο τέλος της θητείας της, και είναι οι πολίτες, εκείνοι που κρίνουν τελικά, τι προσέφερε στην κοινωνία και τι όχι..

Previous ArticleNext Article