Ελασσόνα

Συγχαρητήρια Κατσιαντώνη στο νέο Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Στον Καθηγητή Ζήση Μαμούρη, για την εκλογή του στη θέση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή ο Βουλευτής Λάρισας Γιώργος Κατσιαντώνης, ευχόμενος στον ίδιο αλλά και στους νεοεκλεγέντες αντιπρυτάνεις, καλή δύναμη στο δύσκολο αλλά ουσιαστικό έργο που αναλαμβάνουν, γνωρίζοντας τις υψηλές αξιώσεις που έχουν για ένα μεγάλο Πανεπιστήμιο με ευρωπαϊκό στίγμα στον ακαδημαϊκό χάρτη.

 Η επιστολή του Βουλευτή Λάρισας Γιώργου Κατσιαντώνη, έχει ως εξής:

 Αξιότιμε κ. Μαμούρη,

Σας εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας στη θέση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Με δεδομένη την, επί σειρά ετών, εξαίρετη και διεθνώς αναγνωρισμένη πορεία σας στην επιστημονική και πανεπιστημιακή κοινότητα, είναι βέβαιο ότι θα επιτελέσετε γόνιμο και ουσιαστικό έργο στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, σε μία περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη τόσο για τον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της Χώρας μας, όσο και της κοινωνίας μας, ευρύτερα.

Εύχομαι σε εσάς και τους νεοεκλεγέντες αντιπρυτάνεις κ.κ. Λαλιώτη, Μπιλλίνη, Θεοδωράκη και Παρασκευόπουλο, καλή δύναμη στο έργο που αναλαμβάνετε και ευόδωση των στόχων και προσπαθειών σας, στις οποίες θα είμαι αρωγός οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείτε, από τη θέση μου ως Βουλευτής του Νομού Λάρισας, προκειμένου να συνεισφέρουμε άπαντες στην περαιτέρω αναβάθμιση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

 Με εκτίμηση,
Γεώργιος Κατσιαντώνης
Ανεξάρτητος Βουλευτής Νομού Λάρισας

Previous ArticleNext Article