Ελασσόνα

Τη Στέλλα Μπίζιου δέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου

Την πολιτευτή της ΝΔ κ. Στέλλα Μπίζιου δέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νίκος Ευαγγέλου, σε μια συνάντηση εργασίας, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν όλα τα καίρια θέματα που αφορούν τον δήμο Ελασσόνας.

Ο κ. Ευαγγέλου ενημέρωσε εκτενώς την κα Μπίζιου για όλα τα μεγάλα έργα που έχουν δρομολογηθεί στην επαρχία Ελασσόνας, καθώς και για τον προγραμματισμό των επόμενων, τα οποία σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και όλους τους αρμόδιους φορείς αναμένεται να αλλάξουν οριστικά την εικόνα και τις υποδομές της Ελασσόνας.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας ευχαρίστησε την συντοπίτισσα πολιτικό για το συνεχές και ουσιαστικό της ενδιαφέρον, καθώς και για τη διάθεσή της να συνδράμει τα μέγιστα, ώστε η Ελασσόνα να κάνει το μεγάλο βήμα σε όλους τους τομείς.

Με τη σειρά της η κα Μπίζιου, αφού ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ελασσόνας για την ενημέρωση και την συνεργασία, δήλωσε:

«Το ενδιαφέρον μου για την Ελασσόνα είναι αυτονόητο και διαρκές. Ενημερώνομαι συνεχώς για όλα τα μεγάλα, αλλά και μικρότερα θέματα, τόσο σε επίπεδο υποδομών και σχεδιασμού, όσο και της καθημερινότητας, για τον τόπο στον οποίο γεννήθηκα και μεγάλωσα. Εμείς οι νέοι πολιτικοί οφείλουμε να οδηγήσουμε τα πράγματα στην κατεύθυνση της πραγματικής αναγέννησης και της ουσιαστικής ανάπτυξης για τον τόπο και τη χώρα μας. Με αξιοκρατία, πίστη και σκληρή δουλειά, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Previous ArticleNext Article